@Nizarlak_Horoszczanski: Zgadza się - dlatego tak wiele foliarstwa krzyczy, że wszyscy którzy nie zgadzają się z ich teoriami spiskowymi mają sprane mózgi, po czym robi takie memy jak na załączonym obrazku ( ͡°͜ʖ͡°) Działa to w obie strony, aby była jasność.
Zgadza się - dlatego tak wiele foliarstwa krzyczy, że wszyscy którzy nie zgadzają się z ich teoriami spiskowymi mają sprane mózgi, po czym robi takie memy jak na załączonym obrazku ( ͡°͜ʖ͡°)
@greven: no właśnie nie wiem, kto jest bardziej popierqdolony (w sensie niebezpieczny psychotycznie).. ci, którzy wszędzie widzą spiski, czy ci, którzy zaprzeczają istnieniu spisków... ja bym się skłaniał, że ci pierwsi.
@Nizarlak_Horoszczanski: południowoafrykański właściciel piorącego mózgi twittera, mówi mi żeby nie dać se wyprać mózgu i być amerykaninem? To robi sens.
#psy #psiarze #zwiazki Nie ma to jak po ciężkim dniu pracy wrócić do domu, wziąć kąpiel i położyć się obok żony w pachnącej pościeli na której wcześniej dupą siedział pies. Smutna rzeczywistość wielu cuckoldów.
źródło: comment_1672401360NIvZEtzFwCw4j2w6WXPI48.jpg
Pobierzelon mówi, że u wielu ludzi z wypranymi mózgami pojawia się projekcja własnych zaburzeń na innych ..
@greven: no właśnie nie wiem, kto jest bardziej popierqdolony (w sensie niebezpieczny psychotycznie)..
ci, którzy wszędzie widzą spiski, czy ci, którzy zaprzeczają istnieniu spisków...
ja bym się skłaniał, że ci pierwsi.