Aktywne Wpisy

lololokoo +3
#rozowepaski zniżam się do tego poziomu, ale zapytam tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) moja przyjaciółka, która jest w związku od kilku lat i zdradza swojego faceta jest na mnie wściekła, bo kilka dni temu poznałyśmy kumpla jej faceta, któremu się spodobałam. Dodam, że on spodobał się mojej przyjaciółce, ale to były żarty, że "mogłaby go w nocy odwiedzić". Na początku jakoś nie zwrócił mojej uwagi, ale sama nakręcała

jankes83 +41
Te tłumaczenia prawactwa, że "piątka konfederacji została wycięta z kontekstu" są żenujące XD
Jakie są fakty?
Konfederacja robi badania fokusowe i śledzi jaki przekaz trafia do ich wyborców. Co im wychodzi?
"Z tego powodu wyszło nam 5 postulatów, nazwałem je piątką konfederacji i właśnie je ogłaszam światu po raz pierwszy:
- Nie chcemy Żydów,
- homoseksualistów,
- aborcji,
- podatków
- i Unii Europejskiej.
GROMKIE BRAWA PUBLICZNOŚCI XDDDDDDDDDDD
Mi natomiast wychodzi, że
Jakie są fakty?
Konfederacja robi badania fokusowe i śledzi jaki przekaz trafia do ich wyborców. Co im wychodzi?
"Z tego powodu wyszło nam 5 postulatów, nazwałem je piątką konfederacji i właśnie je ogłaszam światu po raz pierwszy:
- Nie chcemy Żydów,
- homoseksualistów,
- aborcji,
- podatków
- i Unii Europejskiej.
GROMKIE BRAWA PUBLICZNOŚCI XDDDDDDDDDDD
Mi natomiast wychodzi, że
#iwonawieczorek #heheszki
https://web.archive.org/web/20130608174115/http://wyborcza.pl/piatekekstra/1,129976,14053332,Z_czego_sie_sklada_jasnowidz_z_Czluchowa.html
Zależy też, co znaczy "znalazł". Jeżeli rzucał podpowiedziami takimi jak "zakopane w lesie"/"jest na dnie jeziora" i to się liczy jako poprawna odpowiedź, to prawie każde zwłoki w takich miejscach się znajdują
@gnysek
Nie znalazł, ale to akurat dodaje temu memowi śmieszności xD
@gnysek: ma skuteczność na poziomie błędu statystycznego. Ja jak kreślę totolotka to raz na jakiś czas też uda mi się "przewidzieć" które liczby zostaną wylosowane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gnysek XDDDDD nigdy policja nie lubiła z nim pracować bo bajki opowiadał. Ale zawsze rodzina kazała sprawdzić jego #!$%@? i musieli szukać po lasach czy rzekach. Wielokrotnie się okazywało, że np. Syn strzelił samobója w lesie a on opowiadał, że w stawie się utopił. Były też takie akcje, że osoba żyła bo uciekła z domu (czasy bez internetu w telefonach) a on twierdził, że ktoś go przetrzymuje albo standardowo - nie
@gnysek: Bo muszą utrzymać swój autorytet. Tak samo policja utrudniała śledztwa Rutkowskiemu, bo ludzie mogliby uznać prywatnych detektywów za większy autorytet.
@umcumcumcbejbe: Taki zajebisty jasnowidz ZE JAKOS NIE PRZEWIDZIAL PANDEMII NA SKALE SWIATOWA XDDDD potem wojny nie przewidzial, idzcie w #!$%@?, oszusci wszyscy