Aktywne Wpisy
Spotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo
Teuvo +38
nikt się do tego produktu nie przyznaje ale podobno jest to ambrozja wyprodukowana przez browar głubczyce a browar głubczyce to miejsce w którym chyba nie uświadczy się niczego innego prócz tanich sikaczy
jedyne p--o z ich aktualnego portfolio które kojarzę to special - o ile w ogóle jest to to samo p--o o którym myślę bo w moich wspomnieniach to p--o wcale nie miało 7,2% a nazwę pisało się przez "j" (?) 🤔
browar
#praca #pracbaza #dziendobry
@depcioo niee, to póki co jest w jakiejś małej części sklepów. W obecnej chwili u nas nawet nie byłoby na to miejsca. Zapewne docelowo w najbliższych latach będą wprowadzać to do większej ilości sklepów
@sziszapangma sos taki mamy tylko łagodny i tylko o takim wiem pracując ponad rok. Niby kiedyś był i ostry?
@Grzesiek_astronaut2 nie ma danych xD może moja szefowa wie, choć wątpię. Kiełbaski przyjeżdżają w opakowaniach w koszu mroźniczym i tyle. W systemie widnieją jaki bekon ser i nic więcej. Na fakturze też będzie jako kiełkaska bekon ser
@Pietruchoowy: @Grzesiek_astronaut2 (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Pietruchoowy: obyś zmienił zmianę, to wyzysk a nie zysk :)
@sziszapangma: @Pietruchoowy: potwierdzam, moje ulubione kombo to byl ostry arab i tysiąca wysp. Do tego stopnia mi smakowało, że zamówiłem 4 butelki tych sosów z internetu xD pare razy nawet z własnym arabem do żaby poszedłem żeby mi z nim zrobili ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@prostymysliciel Normalnie gąbką i jakimś odtłuszczaczem, tylko potem obficie wodą się czyści by parówy nie były z pianą xD
@nophp A jakoś leci, zaraz na chatę :) U mnie wychodzi średnio 3.5k netto