Aktywne Wpisy
Canzone_ +236
Wy chyba nie ogarniacie, że Baxton zapłacił Olce za milczenie i Konop musiał usunąć z filmu materiały, które od niej dostał. Była też druga dziewczyna "od Boxdela", która się wycofała. Może Wardęga mówiąc coś o mocniejszych rzeczach na niego, miał na myśli to, czego ostatecznie w tym filmie Konopa nie zobaczyliśmy.
#famemma
#famemma
Potifara +99
Odrażające jest to, że tak spora część polskiego internetu jest w stanie bronić Michała „Boxdela" Barona. Nie mogę na to patrzeć. Przedwczoraj napisałem tutaj wpis zakończony „I pamiętajcie. Nie zostaje się wyrzuconym z własnego kilkudziesięciomilionowego przedsiębiorstwa na podstawie dwóch screenów." Dlaczego?
Bo najważniejsze osoby w federacji FAME widziały pewne rzeczy. Rzeczy, które teraz są dowodami i aktualnie znajdują się w prokuraturze. To te same rzeczy, które zostały zablokowane odnośnie publikacji ich w
Bo najważniejsze osoby w federacji FAME widziały pewne rzeczy. Rzeczy, które teraz są dowodami i aktualnie znajdują się w prokuraturze. To te same rzeczy, które zostały zablokowane odnośnie publikacji ich w
Zauważyliście że jak ktoś się chwali że ma dziewczynę z zerowym/niskim przebiegiem to zawsze jest pełno komentarzy
"hehe będzie chciała prędzej czy później posmakować innej pały hehe".
To chyba normictwo na wyparciu że wzięli sobie laskę przechodzoną i tłumaczą to sobie "że ona już się wyszalała więc teraz będzie mi wierna".
Większość statystyk mówi że jest dokładnie odwrotnie jak normiki myślą - zdrady zdarzają się głównie u osób rozwiązłych w przeszłości. Nie ma czego takiego jak okres "wyszalenia się", jak laska miała dużo przygód w wieku nastoletnim czy na studiach to nadal będzie to robić tylko za Waszymi plecami.
Także sprawdza się stara zasada "rób tak jak normictwo mówi tylko na odwrót". Zwracajcie uwagę na przebieg kobiety i jeśli bawiła się w wieloktronie w jakieś przygody to olewajcie.
Komentarz usunięty przez autora
mam taka nadzieję
Nie wyobrażam sobie innej sytuacji do związku, jak laska od młodych lat skacze, nawiązuje tylko krótkie znajomości to wiadomo że miała problemy z ojcem w domu i nie nadaje się do budowania długoterminowych relacji.
@Kreek:
Komentarz usunięty przez autora