Aktywne Wpisy
PanLodowegoOgrodu +159
Wystawiłem opinie firmie i zacząłem dzisiaj dostawać takie wiadomości jak poniżej.
Plus kilka innych tekstów, że słono zapłacę, że mnie znajdzie itd.
Czy to się nadaje do zgłoszenia na policję?
Dodam że był przed chwilą w mieszkaniu w którym wykonywał usługę i wystraszył majstra który tam pracuje. Mówił, żeby mi przekazać, "że mnie szukają".
Pierwszy raz mam taką sytuację. Rozwiązalem z gościem umowę za porozumieniem stron po tym jak schrzanil robotę, miał
Plus kilka innych tekstów, że słono zapłacę, że mnie znajdzie itd.
Czy to się nadaje do zgłoszenia na policję?
Dodam że był przed chwilą w mieszkaniu w którym wykonywał usługę i wystraszył majstra który tam pracuje. Mówił, żeby mi przekazać, "że mnie szukają".
Pierwszy raz mam taką sytuację. Rozwiązalem z gościem umowę za porozumieniem stron po tym jak schrzanil robotę, miał
WielkiNos +186
Amstaf pogryzł dwuletnie dziecko, że aż wyglądowało w szpitalu. Według psiarzy winne jest dziecko, bo dzieci w tym wieku są nieobliczalne. Piesek się na pewno tylko bronił.
#psiarze #bekazpodludzi #dzieci #wielun
#psiarze #bekazpodludzi #dzieci #wielun
- kurs tańca
- koła zainteresowań
- biblioteka
- klub gier planszowych
- przystanki tramwajowe/autobusowe
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#blackpill #pdk #heheszki #przegryw #bekazwykopkow #pua
@sikalafou: no nie zgodzę się że każdy lubi planszówki, chyba że w jakimś młodszym pokoleniu, ale generalnie sporo fajnych dziewczyn poznałem np. na planszówkach na konwentach fantasy. Ale fakt, jednak lepiej tam iść ze znajomymi i łączyć się
@Przytulnie: Odpowiedziałaś sobie w drugiej części zdania. Do poznawania ludzi pod kątem matrymonialnym, zainteresowanie musi spełnić dwa warunki - wyrównana struktura płci oraz wysoki stopień integracji, bez którego realizacja danego hobby nie jest możliwa. Otrzymujemy więc już okrojoną pulę, z której coś nas faktycznie musi jarać. Bez tego nie ma sensu pchać się w dane hobby.
Mam trzy pasje.
W suuumie jak tak pomyślałem, to w takiej sytuacji zazwyczaj laski które nigdy nie były mną zainteresowane, jak usłyszały że umawiam się z kimś z innego działu to nagle same wykazywały więcej zainteresowania i inicjatywy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A nawet jeżeli, to ja pracę zmieniam max co