Wpis z mikrobloga

Z pozdrowieniami dla Maciejczuka zawsze zaniepokojonego jak jest pretekst mówienia o tym, że Ukraina chce coś anektować Polsce

Budanow co najwyżej niechlujnie obrysował granicę słowacko-ukraińską i węgiersko-ukraińską

#ukraina #polska #przemysl #bialapodlaska #chelm #wojna #geopolityka #maciejczuk
Aryo - Z pozdrowieniami dla Maciejczuka zawsze zaniepokojonego jak jest pretekst mówi...

źródło: comment_1672141799fDBGFcuyf7fMiLgr0kiigr.gif

Pobierz
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wladdan: nic, wystep byl za darmo. Co do kwoty jaka otrzymalem i przekazalem na schronisko dla zwierzat... mozna mowic, ze to fe i be, ale z drugiej strony w rosyjskim sadzie nie mialbym najmniejszych szans na cokolwiek poza ustnymi przeprosinami za atak. Dzieki tej kwocie kilkanascie biednych i zmarznietych psow otrzymalo naprawde sporo karmy co, mam nadzieje, przyczynilo sie do poprawy ich losu.
  • Odpowiedz
Ja przynajmniej jak coś publikuje i komentuje na twitterze to robię to pod własnym nazwiskiem, ale w sumie nie dziwie się tobie że tego nie robisz, bo gdybym ja publikował takie bzdury jak ty to też bym się wstydził ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@alfaiomega1: To pochwal się swoim profilem na twitterze. Chętnie doznam olśnienia na podstawie twoich mądrości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@tomasz-maciejczuk: polazleś do ruskiej tv, wziąłeś udział w ich prowokacji wiedząc że do takowych dochodzi. Już wtedy ci to tłumaczono ale widzę że nadal nie dotarło. Ty nie obronileś honoru naszego kraju tylko dałeś im możliwość wywołania takiej awantury, wykorzystania jej propagandowo. Zrobiłeś dokładnie to czego potrzebowali. W dupie mam to że dałeś radę komuś oddać, ciebie tam nie powinno być. To ty poszedłeś do nich i podrzuciłeś ruskom paliwa
  • Odpowiedz
nic, wystep byl za darmo

@tomasz-maciejczuk: jak to mówią :
Nigdy nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem ;)
Może nie jesteś głupcem ale jesteś kłamcą ;))
Nieudolnym na dodatek ;))
Jakubowi płacili a Tobie za udział w przedstawieniu nie płacili ;)) czyli że byłeś na etacie?
  • Odpowiedz
@wladdan: dlaczego jestem klamca? Przeciez mowie calkowita prawde - wystep w TVC byl calkowicie darmowym, a pieniadze, ktore otrzymalem, otrzymalem w ramach kompromisowego rozwiazania konfliktu miedzy mna, stacja i napastnikiem, o czym mozesz przeczytac w rosyjskich mediach, w tym opozycyjnych.
  • Odpowiedz
To pochwal się swoim profilem na twitterze. Chętnie doznam olśnienia na podstawie twoich mądrośc

@Aryo: Chyba żąrtujesz że będę publikował tu swoje dane, na portalu gdzie wszyscy są anonimowi
  • Odpowiedz
@tomasz-maciejczuk: Nawalny to jak Girkin ;) Błąd kacapskiego matrixa ;) żyje bo pozwolono mu żyć bo pewnie ma do odegrania swoją rolę w teatrzyku dla mas ;)
Kasparov to inna bajka. Też byś był inną bajką gdybyś był orkiem. Ty niestety twierdzisz że jesteś Polakiem.
Więc może nie porównuj się z Rosjanami formatu Kasparow bo za mały jesteś. Ot zwykły trybik orkowej machiny propagandy ;)
  • Odpowiedz
@wladdan: coz, po takich wypowiedziach nie pozostaje mi nic innego jak okreslic Cie mianem szura. Nawalny kolejny raz trafil do izolatki, a w wiezieniu spedzi zapewne reszte swojego zycia. Jego materialy antykorupcyjne oraz jego dzialalnosc doprowadzila do powstania prawdziwego mlodziezowego ruchu antyputinowskiego, ale co to dla Ciebie i w ogole skad Ty mozesz o tym wiedziec, prawda?
  • Odpowiedz
@tomasz-maciejczuk: każdy ma prawo do swojego zdania :)
To nie kacapia :)
No i gdzie ten ruch jest ?
Jakoś ich nie widać :)
Wszyscy co byli groźni dla raszyzmu giną w wypadkach … on żyje :) i dla mnie jest to podejrzane :)
Plus to że Ty go bronisz :)
  • Odpowiedz
Czy Ty w ogole wiesz cokolwiek o Rosji

@tomasz-maciejczuk: nie ma takiego kraju. Nikt oprócz onuc ich tu tak nie nazywa
Jeżeli chodzi Ci o kacapie to trochę wiem ale znam ją nie tylko z moskiewskich salonów ale z terenów zapomnianych :)
Może mniej niż Ty bo w końcu mieszkałeś w Moskwie.
Tak Nawalny jest w więzieniu więc czemu żyje?
Zabili już tyle osób które nie stały na czele „potężnego
  • Odpowiedz
@wladdan: nie wiem czy wiesz, ale Nawalny, wedlug tego co mowi sie oficjalnie w Europie, zostal niemalze zabity przy nieudanej probie otrucia. Po czym SAM wrocil do Rosji, zeby kontynuowac walke z rezimem, co skonczylo sie dla niego automatycznym wiezieniem.
  • Odpowiedz