Aktywne Wpisy
Spotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo
Teuvo +39
nikt się do tego produktu nie przyznaje ale podobno jest to ambrozja wyprodukowana przez browar głubczyce a browar głubczyce to miejsce w którym chyba nie uświadczy się niczego innego prócz tanich sikaczy
jedyne p--o z ich aktualnego portfolio które kojarzę to special - o ile w ogóle jest to to samo p--o o którym myślę bo w moich wspomnieniach to p--o wcale nie miało 7,2% a nazwę pisało się przez "j" (?) 🤔
browar
Budanow co najwyżej niechlujnie obrysował granicę słowacko-ukraińską i węgiersko-ukraińską
#ukraina #polska #przemysl #bialapodlaska #chelm #wojna #geopolityka #maciejczuk
@tomasz-maciejczuk: widzisz gównowpis w gównoportalu to żaden dowód. Jeżeli to było tylko 50k rubli to Twoja gęba nie jest wiele warta nawet dla orków ;))
A ile dostałeś za występ w tym talk show ?
@alfaiomega1: To pochwal się swoim profilem na twitterze. Chętnie doznam olśnienia na podstawie twoich mądrości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tomasz-maciejczuk: jak to mówią :
Nigdy nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem ;)
Może nie jesteś głupcem ale jesteś kłamcą ;))
Nieudolnym na dodatek ;))
Jakubowi płacili a Tobie za udział w przedstawieniu nie płacili ;)) czyli że byłeś na etacie?
@wladdan: wywalili go z Ukrainy z zakazem wjazdu w 2016 :)
@alfaiomega1: po tym już się nie podniesiesz
@Aryo: Chyba żąrtujesz że będę publikował tu swoje dane, na portalu gdzie wszyscy są anonimowi
@Buko_von_Krossig: litości nie dobijaj mnie już
Moim zdaniem Ty kłamiesz z powodu pracy.
Sprzedałeś się orkom ;)
@tomasz-maciejczuk: poczucie humoru chociaż masz ;)
Kasparov to inna bajka. Też byś był inną bajką gdybyś był orkiem. Ty niestety twierdzisz że jesteś Polakiem.
Więc może nie porównuj się z Rosjanami formatu Kasparow bo za mały jesteś. Ot zwykły trybik orkowej machiny propagandy ;)
Po czym
@alfaiomega1: P-------------ś się do mnie o ten temat na wykopie, a teraz się wykręcasz xD
To nie kacapia :)
No i gdzie ten ruch jest ?
Jakoś ich nie widać :)
Wszyscy co byli groźni dla raszyzmu giną w wypadkach … on żyje :) i dla mnie jest to podejrzane :)
Plus to że Ty go bronisz :)
@tomasz-maciejczuk: nie ma takiego kraju. Nikt oprócz onuc ich tu tak nie nazywa
Jeżeli chodzi Ci o kacapie to trochę wiem ale znam ją nie tylko z moskiewskich salonów ale z terenów zapomnianych :)
Może mniej niż Ty bo w końcu mieszkałeś w Moskwie.
Tak Nawalny jest w więzieniu więc czemu żyje?
Zabili już tyle osób które nie stały na czele „potężnego