@Laukaer aktualnie zależnie od miesiąca ok. 8-10 netto UoP - do tylu się przyznam. Nie mniej do szczęścia to mi i 2k starczało, więc hajs u mnie nie jest żadnym wyznacznikiem.
@Tooca_rev od lat działam w handlu b2b w różnych branżach usługowych i produkcyjnych. Krótko mówiąc robię by się sprzedawało. Prócz tego jestem tatuatorem, ale to jest odłożone na bok aktualnie. Jak wrócę do tego, to już jako właściciel studia.
@aczutuse niestety nie nauczyłem się żadnego języka programowania. Zgodzę się z tym stwierdzeniem, jeśli bierzemy pod uwagę stosunki międzyludzkie. Zwyczajnie czasem kochasz, ale nie jesteś w stanie nadawać na jednym poziomie.
@Carlos_Sainz: czyli humanista se jest i dynamiczak, praca z ludzmi. A na jakiej podstawie twierdzisz se, że jesteś bardziej inteligentny od innych? Mie się też tak wydaje, a jak robilem testy na iq to mi wychodziło 120-130, wiec nie ma szału
@DragonTattoo2404: wrzuciłem nagie zdjęcie administratorki wykopu z logiem Orlenu zamiast głowy i wrzuciłem akapit z Wiki o egipskim Bogu Horusie i zgłosiłem pierwszy komentarz do administracji XD
Ja osiągnąłem najwyższy poziom wtajemniczenia i robię sobie sam lewy rękaw. Jeszcze 2 lata jogi i se plecy zrobię
Komentarz usunięty przez autora
Prócz tego jestem tatuatorem, ale to jest odłożone na bok aktualnie. Jak wrócę do tego, to już jako właściciel studia.
Zgodzę się z tym stwierdzeniem, jeśli bierzemy pod uwagę stosunki międzyludzkie. Zwyczajnie czasem kochasz, ale nie jesteś w stanie nadawać na jednym poziomie.
źródło: comment_1672007814nAsJuyEDRq1j5alyWkbNNw.jpg
PobierzZ branży?
Ja osiągnąłem najwyższy poziom wtajemniczenia i robię sobie sam lewy rękaw. Jeszcze 2 lata jogi i se plecy zrobię