@Pandzia_art: To kupuje się gotowe arkusze nawet z perforacją do zaginania. Teraz moja córa dostała pod choinkę takiego nietoperza. Jak to ogarnie to wrzucę.
@Qql3l3: właśnie dzięki wykopowi dowiedziałam się, że coś takiego istnieje :D ale nawet jeśli to stosunkowo niedawno zaczęli coś takiego robić z tego co widziałam. Co prawda widziałam kiedyś, że ktoś zrobił gotową maszynę di tego :D ale już sobie przez te lata co w tym siedzę wypracowałam sporo więc zostanę przy swoim :)
@Pandzia_art: dawaj cenzurę +18 plus, człowiek nie chce na czarno dawać wszystkich tagów, a niestety trypofobia jest okropna, albo daj chociaż tag #trypofobia
#psiarze Pamiętacie jak kilka lat temu wszyscy byli obsrani w sylwestra przed strzelaniem bo "co ludzie pomyślą? Straszymy pieski...". W tym roku będzie n-----------e na całego, większe jak w Donbasie
Czas na kolejne (już trzecie :D) moje rękodzieło.
Tym razem coś "lepszego", a mianowicie: słoń z podniesiona trąba. (。◕‿‿◕。)
#rozowepaski #tworzzwykopem #diy #origami #rekodzielo #handmade
źródło: comment_1671955031nuN53x5ymon8vFUJPlLycl.jpg
PobierzMasz jakieś sprawdzone źródła jak zacząć, rozplanować i skończyć takie arcydzieło? :O
Ale jak będzie za trudne to nie będę nawet zaczynać stąd pytanie o research. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1671968074dgKxbRkQgLucow2h0gqWdB.jpg
Pobierz