Aktywne Wpisy
Aegithalos +259
VIFON_Polska +53
No Elo (。◕‿‿◕。) Pierwszy oficjalny wpis popularnych Zupek Chińskich na Wykopie! Ja już jestem miękki jak makaron.#heheszki #gotujzwykopem
Kruszysz makaron?
- Tak 65.0% (631)
- Nie 35.0% (340)
#rozowepaski #psychologia #zwiazki
A sprawa jest prosta: panna zalicza na prawo i lewo, nie polecam z taką związku. Facet zalicza na prawo i lewo, nie polecam z takim związku. Do tego, niezależnie od płci, jak
@DyrektorMiauczuk Zgadzam się. Masz absolutną rację, tylko w ogóle nie bierzesz pod uwagę, że dziecko będzie wychowywać się w rozbitej rodzinie ¯_(ツ)_/¯
Wydaje mi się że za mocno skupiłaś się
https://www.wykop.pl/link/6924757/wzrost-zakazen-hiv-pod-lupa-sanatoria-ryzykowne-zachowania-seksualne-50/
@octogen: to ty się skupiłeś na narządach ;P
@DyrektorMiauczuk
@justypl W jakimś stopniu tak, ale moja wypowiedź ma przede wszystkim aspekt moralny, stąd ten wstęp o stawianiu granic ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@Kuduro Cieszę się że zadałeś to pytanie. Dlatego że to kobieta ma inny układ rozrodczy i to ona zachodzi w ciążę
Pominę kwestie gwałtów, ogólnie przestępstw seksualnych, ale co z toksycznymi relacjami, w których były kobiety,
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Kuduro No właśnie nie. Mężczyźni są różni, niejednemu zależy tylko na płciowości i to w interesie kobiety jest stawianie granic o których pisałem na wstępie
@DyrektorMiauczuk A ile jest kobiet w Polsce które uległy gwałtowi przez zupełnie obcą osobę? Masz jakieś statystyki, konkretne liczby?
Jakoś dziwnie niechętnie do poruszenia tej kwestii podszedł.