Wpis z mikrobloga

mnie #!$%@? jak ktoś je szynkę i masło żeby sie najeść.

@Padaj: Dziwny jesteś. Szynka to podstawa kanapki, chleba używa się po to, żeby było na czym szynkę położyć. No a masło - żeby szynka trzymała się kromki i nie spadła. Na porządną kanapkę to i z 10 deko szynki może pójść.
  • Odpowiedz
  • 6
Robiłem kiedyś sobie tosty z kuzynem, stary akurat wchodzi jak już domykalem zapiekacz. Skomentował co ty tego sera tyle dajesz xD omg ale wstyd to byl
  • Odpowiedz
@DarthRegis: jestem januszem ale mnie też #!$%@? jak ktos pije sok tylko żeby zaspokoić pragnienie. Strata soku i do tego nie zdrowe. Chce ci się pić to napij się wody a sok potem dla smaku. No ale ostatecznie niech każdy robi co chce...

@elvp: jesteś januszem, żeby komuś załować soku, ja pitole xD
  • Odpowiedz
@fizzly: no właśnie nie o to chodzi. Ja bardziej patrzę z perspektywy pijącego sok. Co ci da wyduldanie pół litra soku w 5 sekund. Ledwo to poczujesz na języku. Nie lepiej zaspokoić pragnienie woda a potem sobie sączyć i smakować soczek ile wlezie?
  • Odpowiedz
Co ci da wyduldanie pół litra soku w 5 sekund. Ledwo to poczujesz na języku. Nie lepiej zaspokoić pragnienie woda a potem sobie sączyć i smakować soczek ile wlezie?

@elvp: też jestem tego samego zdania ale mój ojciec mi na to kiedyś odpowiedział że jak on wolno pije/je to nie czuje smaku. Musi dużo szybko bo wtedy czuje xd Ja nie wiem gdzie oni te kubki smakowe mają. Może w
  • Odpowiedz
@DexterFromLab: Ale trzymasz taką otwartą colę przez miesiąc? To już na koniec wygazowane i nie wiem czy powinno się tak długo.
Ja kiedyś puszki kupiłem w promocji i to była idealna opcja.
  • Odpowiedz
@lunga puszka to nawet za dużo. Ja sobie czasami mieszam to z wodą gazowaną albo czymś innym. Jak zakręcam to mi się nie wygazowuje. Moje dzienne spożycie coli to chyba naparstek xD
  • Odpowiedz