Aktywne Wpisy
Ile może wynieść naprawa takich pęcherzyków przy klamce? VW CC 2014r. #blacharstwo #auto #samochody #mechanikasamochodowa #lakiernictwo #motoryzacja
źródło: image_picker_2B926D98-C6D1-4C95-BFDB-6BB898881707-54622-000017FAFA364CC0
Pobierz
Qql3l3 0
Właśnie tak sprawiają że sprzęty mają wystarczyć tylko na okres gwarancyjny. W komentarzu unboxing. Haa Tfuu na #karcher. #elektryka #elektronika
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

I w sumie jest to powód do dumy, że mimo takiego gówna ciągle się jakoś trzymam i jakoś funkcjonuje.
Ale przyszłości nie widzę w kolorowych barwach pod względem psychiki, bo na pewne rzeczy nie mam wpływu i będzie to miało negatywne skutki i tego się w sumie boje, że będę gorszy niż jestem, że będzie spadek w dół a nie wzrost w górę, że będę tęsknił za tym jaki byłem i jedyne co czuje to niemoc i bezradność na tą przyszłość bo warunki abym się rozwial osiągał potencjał czuł się lepiej miał uśmiech na twarzy są już nie do osiągnięcia i tego na 100 procent jestem pewien, bo znam siebie więc co jak na mnie wpływa i czego mi potrzeba.
Więc jedyne co zostaje to tonąć wolniej ale nie wyplyniesz już na wierzch, zwlaszcza że nie poddajesz się i próbujesz ale siły się traci jak i powietrze do oddychania.
Anyway