Aktywne Wpisy

Foxing +5
Biorąc pod uwagę, że chciałbym kupić samochód z automatem, i NIGDY nie wypożyczać / kupować takiego z manualem, czy prawko tylko na automat jest najsensowniejszym rozwiązaniem?
#samochody #prawojazdy #motoryzacja
#samochody #prawojazdy #motoryzacja

LukaszTV +122
Ajjjj a już miałam wcisnąć plusa...
@valvata: co cię powstrzymało?
Nie oczekujesz od faceta decyzyjności i sprawczości? Nigdy żadna z twoich koleżanek nie syknęla swojemu facetowi tradycyjnego "domyśl się"?
No takie jesteście. Nie mam o to pretensji. My też mamy swoje predyspozycje i uważam że lepiej jak siedzimy w swojej atawistycznej męskiej roli a nie rozklejamy się jak popierdółki.
Nie wiem aż tyle szczegółów o rozmowach moich koleżanek z ich facetami. Moja najbliższa ostatnio wspominała o tym samym problemie, z którym ja się borykałam: mówiła wprost czego chce, a on "się domyślał" co za tym komunikatem stoi. (:
No ale to tylko
@valvata: może zbyt często mówiła tak, że wyrobił sobie nawyk. Jego problem.
I jest to cholernie przerażające i straszne (jak dla mnie - znów) - zaczynać rozmowę ryzykując się dowiedzieć o tym, że w czymś partneru nie pasujesz lub jest coś, w czym się nie dogadacie.
Podchodzę jednak
Nie wiem jaki procent ma takie podejście, o którym wspomniałam wyżej, ale w mojej bańce informacyjnej i moim otoczeniu - co raz więcej.
Chociaż mam wrażenie, że się dość dobrze dogadują (nie idealnie, plus to jeszcze był taki moment kryzysowy w ich związku), to aż tyle informacji o ich związku nie mam.