Wpis z mikrobloga

Pytanie nr 2. Rozwiążmy to raz na zawsze. Wiele się mówi, że DHI szajs, ale czy 150 ml w cenie ~400 zł nie jest lepsze od Givenchy Reserve Privee 100 ml w cenie +/- 300 zł.

Zapachy oba w porządku, ale chodzi o wydajność i moc. Na mnie DHI o dziwo dobrze bardzo siedzi, ale mam chyba go z 2020 r odlewkę, teraz może lepszy będzie Givenchy. Temu pytam;)

#perfumy
Rzewliwy_wykolejeniec - Pytanie nr 2. Rozwiążmy to raz na zawsze. Wiele się mówi, że ...

źródło: comment_1671804155VgAiy2H15OcRxv3mdWxlj8.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Rzewliwy_wykolejeniec: kolego, Ty taki ruch na tagu robisz dzisiaj, że zaczynam podejrzewać Ciebie o przyjmowanie petrorogali od administracji partyjnej w zamian za generowanie postów na tagu, po tym jak ludzie pozakładali konta na Hejto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rzewliwy_wykolejeniec: Doszła do mnie wczoraj odlewka Reserve Privee i powiem szczerze, że bez szału. Wczoraj nadgarstkowo testowane, dzisiaj wpadł global dla wyrobienia sobie opinii.

Na początku fajny Irys, ale nie pudrowy jak w DHI, tylko podbity nutami alkoholowymi. Otwarcie fajne, ale poza tym w zapachu nic szczególnego nie wyczuwam. Jakbym poczynił blind'a na cały flakon to lekko bym się zdenerwował. Parametrami jestem szczególnie zawiedziony. Globalnie projekcja jako taka, może koło
  • Odpowiedz
@Odbuta: VUI nie kojarzę sprawy, ale słyszałem, że kiedyś był lepszy. Teraz chyba jest ta wersja L'Orealowa, ale może faktycznie to lepsze. Choć 400 zł około za 100 ml też dużo...
Dzięki za opinię, bo właśnie tego się boję, że się człowiek zbłaźni i wyda taką kasę za słabe perfumy. Zwykły Gentleman EDP mi się trochę zbyt dojrzały wydał, wręcz dziadkowy.

@pgjka dzięki też za opinię. Kurde w takim
  • Odpowiedz