Aktywne Wpisy

lougramm +20
#pytanie #pomocy Cześć, mam prośbę o poradę. Mam prawie 40 lat i nigdy nie byłem na basenie(tak można się pośmiać), no tak po prostu wyszło. Mam też 3.5 letnią córkę, trochę chorowita, ma jakieś drobne problemy ze sprawnością ruchową, nic poważnego, ale nawet lekarz zalecił basen. Uznałem, że skoro jest lipiec, zrobiło się ciepło, to zapisałem ją na zajęcia nauki pływania dla maluchów. Wczoraj byliśmy na pierwszych zajęciach.

ka-lol +215
Denerwujące jest to usilne promowanie kobiecej piłki nożnej i robienie z jakiejś typiary co to niby gra w jakiejś ważnej drużynie, sportowca na miarę Lewandowskiego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nikigo kobieca piłka nie obchodzi.
#pilkanozna
Nikigo kobieca piłka nie obchodzi.
#pilkanozna

#heheszki #motoryzacja #kiciochpyta
źródło: comment_1671454078iWeQstxD2IEjEcFMosPWdG.jpg
Pobierz@dosiu: Masz nawet opisane na swoim obrazku - sprzęgło parzyste i nieparzyste. Parzyste wciskasz przy zmianie na biegi parzyste, a sprzęgło nieparzyste - biegi nieparzyste.
@PanBulibu: na oba koła na osi? U mnie kierowca ma dwa pedały na lewe, a pasażer dwa na prawe, myślałem że wszędzie tak jest
@powaznyczlowiek: bo ja mam wersję LUX. Mam w niej też jedną ręczną pompkę na płyn do spryskiwaczy.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@PanBulibu:
źródło: comment_1671461193VZ6PQFDZ6Xm9bLLWKtx95g.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1671463121YDyPtK5Bv80h9ubbayrr6V.jpg
Pobierz