Aktywne Wpisy
askey +302
Zostalem okradziony metoda na blika - ktos wlamal sie na konto czlonka rodziny i poprosil o kod. Sytuacja, ktorych bylo setki, wiec nie wzbudzila zadnych podejrzen. Moja glupota, moja strata.
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji

mam_spanko +350
źródło: 1000087794
Pobierz

Dla mnie bardziej zastanawiające jest dlaczego w ogóle zabrali się najpierw za niszczenie horkruksów? Nie lepiej najpierw grupowo zabić Voldemorta, a potem jak jest spokój i pod twoim nosem nie tworzy się nowe NSDAP, zacząć szukać tych przedmiotów?
@Default_Wykop_User: byl za silny zeby go zabic, jak zniszczyli horkruksy to dopiero mieli szanse
Komentarz usunięty przez autora
@Default_Wykop_User: 1. Najpierw trzeba byloby go znalezc.
2. Nawet jesli by go znalezli, to trzeba byloby pokonac innych poplecznikow.
3. W Insygniach pod koniec ksiazki jest scena, gdzie Voldemort walczy z trojka czarodziejow naraz i nawet wtedy nie daja sobie z nim rady (w przyplywie wscieklosci udaje mu sie nawet ich powalic).
A co do samego tematu, to cale uniwersum opiera sie na tym,
źródło: comment_1671104679gfSDCpwHnk1aXVJTbvg821.jpg
PobierzHarry Potter i dubeltówka dziadka Dursleya
Harry o------y cały w 5.11, stylówka na GBRS albo inne Forward observations group, flashe i nokto i Nimbus 416 z magami Magpula, na rękawie żółta naszywka z wężem z głową Severusa i podpisem „NO STEP ON SNEP”. Zamiast quiddicha sparingi MMA. Żadnych czarów, tylko dry fire drills. Eliksiry? Eliksiry są dla p--d, mężczyźni wbijają teścia i piją Nox