Koleś MateuszNH wygrał nagrodę roku w czelendżu pt: "powiedz, że jesteś idiotą bez mówienia wprost, że jesteś idiotą"
Co do niskich no to fakty są takie że moje znajome w dużym stopniu boją się wysokich typów. Pewnie wolałyby 1,7m niż 1,6 nie ukrywam. Ale 1,85+ się boją i tyle, no po prostu #!$%@? fakt xD
To chyba są te mityczne kobiety z wenus, które nie mają instagra, tindera, badoo, facebooka, nie chodzą do szkoły, pracy, na siłownie, basen i w ogóle nie chodzą po ziemi, czaicie? Lewitują i nie ma ich na ulicach, komunikują się telepatycznie, szare myszki, himalajki. Boją się typa 185cm zamiast reagować pożądaniem, blackpill obalony doszczętnie, z wrażenia aż się sojowe latte rozlało w jego pokoju
@Pozytywny_gosc: Przecież to zwykłe gadanie na opak przez różowe w takim samym stylu jak: ,,mnie i moim koleżankom się nie podoba". Generalnie to co mówią kobiety często trzeba brać na odwrót. Czuje się bezpieczniej przy facecie 170cm ale tak akurat się złożyło że mój ma 190cm xD a ten normik to wszystko łyka jak pelikan.
@Fekalny_okuratnik: dokładnie i ten fikołek: różowe boją się wysokich facetów więc idą na randkę z typem 200cm wzrostu zamiast 170 ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Pozytywny_gosc: ja tam się boję trochę wysokich mężczyzn. znaczy jak wychodzą skądś niespodziewanie to załącza się głowie mi tryb ucieczki, ale później myślę dobra spokój to tylko człowiek. pamiętam na wycieczce szkolnej będąc niskorosła, jakiś wojskowy napakowany ponad 2 m się nagle przede mną pojawił i zaczęłam piszczeć i uciekać w stronę grupy, i po tej sytuacji mam czasem taki odruch lęku xD
@Pozytywny_gosc: Kobieta chce być zdominowana, przyciśnięta do ściany i zerżnięta. Więc "boi się" czyli właśnie czuje podświadomie, że wysoki ją dobrze zapekluje
@MateuszNH: Kolego w tym momencie to prawisz po prostu szurstwa. W całej literaturze naukowej poprzez wielokrotne badania i metaanalizy dawno już potwierdzono, że kobiety preferują zawsze wyższych i że generalnie im wyższy tym lepiej, bo to są po prostu podstawy biologii. Kobieta jest najbardziej zadowolona kiedy jej partner jest od niej wyższy o średnio 20cm i to jest nauka udowodniona przez seksuologów z topowych uniwersytetów świata. Nawet jeśli 1 kobieta na
@Fekalny_okuratnik: ale mnie zastanawia czy wy kiedyś nauczycie się czytać statystyki? to, że tam jest napisane, że większość kobiet woli wyższych, to nie znaczy po 1. że wszystkie, 2. że tylko 2 m, 3. że zawsze, w każdym przypadku i sytuacji, wybierze wyższego, życie nie jest czarno-białe
@Fekalny_okuratnik: on wie lepiej, bo jego koleżanki lubią niskich tak bardzo, że akurat ostanio były na randkach z typami 200cm, bo czego nie rozumiesz, to logiczne jest, one się wysokich boją, randka to czysty przypadek
Generalnie kobiety wolą wyższych facetów i to jest fakt
@MateuszNH: mordeczko. Sam napisałeś: GENERALNIE (czyli w większości). To co podajesz, to wyjątki.
Obecnie kobiety są dużo wyższe niż w Twojej młodości i 1,70-1,75 to nic wyjątkowego. Dodaj do tego te upragnione 10 cm różnicy i wychodzi, że facet "musi" mieć 1,8-1,85 m.
Opisujesz, że masz znajome, które nie lubią wysokich. I fajnie, ale to dowód anegdotyczny.
Czy jeżeli mam 35 lat to w razie w jest szansa na to że powołają mnie do wojska? Jak jestem mgr inż to idę na szeregowego lumpa czy coś więcej na start? Pytam bo nie wiem kiedy #!$%@? do Chorwacji.
Najgorsze w znalezieniu nowej pracy jest moment kiedy już po 2 dniach wiesz że to był błąd. A jeszcze gorsze jest to że musisz w niej trochę pobyć bo przecież pieniądze z nieba nie lecą. #pracbaza
Koleś MateuszNH wygrał nagrodę roku w czelendżu pt: "powiedz, że jesteś idiotą bez mówienia wprost, że jesteś idiotą"
To chyba są te mityczne kobiety z wenus, które nie mają instagra, tindera, badoo, facebooka, nie chodzą do szkoły, pracy, na siłownie, basen i w ogóle nie chodzą po ziemi, czaicie? Lewitują i nie ma ich na ulicach, komunikują się telepatycznie, szare myszki, himalajki. Boją się typa 185cm zamiast reagować pożądaniem, blackpill obalony doszczętnie, z wrażenia aż się sojowe latte rozlało w jego pokoju
#tinder #blackpill #przegryw #redpill #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #takaprawda #opinia #tinder #badoo #randki #zwiazki
@gnomol
@Fekalny_okuratnik
@harold97
@BlackpillNaCalego
@itsoverforme32445
źrodło fikołkowych rewelacji: https://www.wykop.pl/wpis/69489527/w-sumie-jedyna-i-ciekawa-zaleta-tych-obowiazkowych/
Komentarz usunięty przez autora
@MateuszNH: mordeczko.
Sam napisałeś: GENERALNIE (czyli w większości).
To co podajesz, to wyjątki.
Obecnie kobiety są dużo wyższe niż w Twojej młodości i 1,70-1,75 to nic wyjątkowego. Dodaj do tego te upragnione 10 cm różnicy i wychodzi, że facet "musi" mieć 1,8-1,85 m.
Opisujesz, że masz znajome, które nie lubią wysokich. I fajnie, ale to dowód anegdotyczny.
Z postów wynika, że