Aktywne Wpisy
rafal-heros +132
Panowie dajcie plusa bo zaraz idę obciąć łeb kurczakowi a trochę się cykam. Level 35
Muszę to zrobić bo sam postawiłem mamie kurczaki po drugie lubię mięso i byłbym hipokrytą gdybym jej
nie zaciął
#zycienawsi
#wies
Muszę to zrobić bo sam postawiłem mamie kurczaki po drugie lubię mięso i byłbym hipokrytą gdybym jej
nie zaciął
#zycienawsi
#wies
Przed chwilą miałam rozmowę z chłopakiem o przeprowadzce do niego. Jesteśmy ze sobą już ponad rok i wydawało mi się, że traktujemy siebie poważnie. On pozwolił mi się wprowadzić do niego, ale bez moich kotów i psa. Zajebisty deal, mam 2 koty od 4 lat, psa od 7 lat i nagle mam oddać moje kochane zwierzaki do schroniska?
Gdy mu o tym powiedziałam to on się zdenerwował i powiedział, że on nie wyobraża sobie życia w mieszkaniu z tyloma zwierzakami. Tylko dlaczego dopiero teraz o tym mówi gdy dobrze wie, że dla mnie moje zwierzaki są wszystkim? Skoro mu to nie pasowało to mógł mi wcześniej o tym powiedzieć, a nie że teraz oczekuje że albo będziemy mieszkać osobno albo ja w jego mieszkaniu, ale musiałabym się pozbyć zwierzaków :(
#zwiazki #zwierzeta #psy #koty
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63989ad77a12ddf164843e64
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Nigdy bym się nie związał z locha która stawia takie ultimatum bo tu nawet nie chodzi o te zwierzęta a o zwykły szantaz emocjonalny.
Ba.
Mam psa typowego burka na podwórku i mnie wk..
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Jeszcze gdyby miał dom i zwierzęta mogłyby sobie żyć na zewnątrz to ok, ale 3 zwierzęta na mieszkaniu?
---
Zaakceptował: karmelkowa
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Wybrałbym zwierzaki.
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Kolejnym krokiem będzie wybórjaki dostanie ja albo coś i tak w kółko aż do całkowitej kastracji autonomii
Jakbyś się czuł jak by Ci baba powiedziała jak mnie kochasz to nie graj w gry albo jak mnie kochasz to nie jeździj samochodem, albo jak mnie kochasz to nie spotykaj się z tym swoim najlepszym kumplem bo mnie denerwuje? Pewnie byś
Jeśli, by była tego warta to oczywiście. Ale takich nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)