Aktywne Wpisy
![fsfdjf](https://wykop.pl/cdn/c3397992/fsfdjf_JlwigrmzHB,q60.jpg)
fsfdjf +89
to mój psiur
![fsfdjf - to mój psiur](https://wykop.pl/cdn/c3201142/8abbfb3787a0326c30a3a102a4a7b1590f901adae8cc3b0a7c763e1f7df70c80,w150.jpg)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz![Mr_Beniz](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Mr_Beniz_I4atJoEFki,q60.jpg)
Mr_Beniz +17
#przegryw Chłop już padnięty dzisiaj
![Mr_Beniz - #przegryw Chłop już padnięty dzisiaj](https://wykop.pl/cdn/c3201142/f54f307acd3a225681b641bae1df1426c4a4b200dd8cea7a94046fec721612e1,w150.jpg)
źródło: temp_file6078670222780462264
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: temp_file6078670222780462264
PobierzWykop.pl
Na czym smażycie kotlety?
Na czym
źródło: comment_1670912324HoGzN74DjMB6vp0LgnUXi6.jpg
PobierzAle Pljeskavica na przykład, drób czy cielęca picatte
zdrowiej a czasowo podobnie pieczenie zajmuje tyle co usmażenie 3-4 patelnie a nie stoisz przy tym tylko włączasz, nastawiacz czas i pora na CSa
@krucjan: schabowe w panierce też tak robisz?