Aktywne Wpisy

self-aware +39

pogop +426
16 września 1976 roku mistrz świata w pływaniu w płetwach kończył 13-milowy bieg treningowy w Armenii, gdy nagle usłyszał niepokojący dźwięk. Trolejbus przewrócił się przez ścianę zapory i wpadł do jeziora Erewan. 23-latek natychmiast wbiegł na miejsce zdarzenia, rozebrał się i zanurkował do zanieczyszczonej ściekami wody, aby uratować jak najwięcej ludzi.
Pomimo prawie zerowej widoczności, Karapetyan popłynął 15 stóp w dół (5 metrów), aby dotrzeć do trolejbusu, tylko po to, by odkryć,
Pomimo prawie zerowej widoczności, Karapetyan popłynął 15 stóp w dół (5 metrów), aby dotrzeć do trolejbusu, tylko po to, by odkryć,
źródło: temp_file7731716272100271928
Pobierz

A w UK gejów pełno a na drodze ponad 95 % trzyma fajny bezpieczny odstęp.
Do tego jest automatycznie mniej stresu i mniej wypadków dzięki spokojnej jeździe.
Takie mam obserwacje po kilkunastu dniach w Polsce w tym roku.
Nawet tiry w Polsce siedzą osobowkom na doopie. Co jest z wami nie tak??
Miałem przejechać około 100 km krajowkami i musiałem zjechac około 15 razy na przystanek autobusowy żeby "husarz" pognal te 20 metrów przedemnie mimo że i tak był ciąg samochodów więc nie zamulalem.
Jak w UK jadę to też trzymam sobie odstęp tak jak wielu innych starszych i mądrzejszych Anglików i wszystko sprawniej działa bo ci z przeciwka mają luki i jak zjeżdżają na podporządkowana to CMYK i nikogo nikt nie hamuj do zera.
#uk
#przemyslenia
#ruchdrogowy
#samochody
#kodeksdrogowy
#polska
#bekazpodludzi
#bekaztransa
#zalesie
#chwalesie
#auto
#wypadek
#geje
#bekazlewactwa
#bekazprawakow
#bekazhusarzy
#lgbt
#uk
@adamsowaanon: Ty chyba porównujesz do Polski albo mieszkasz w innym UK. 30m to nie jest bezpieczny odstęp na autostradzie a zazwyczaj jeżdżą tu i tak, że drugiego samochodu nie wciśniesz, a jak zostawisz miejsce i bezpieczny odstęp to zaraz ci jakiś baran się tam wciśnie.