Aktywne Wpisy
Ana77 +24
Ruskie w ciągu 4,5 lat są wstanie odbudować swój potencjał do 1 -1,5 mln żołnierzy z nowych roczników. Przy tempie produkcji sprzętu są także wstanie odbudować potencjał sprzętowy. Teraz już mają 10-krotną przewagę nad Ukraińcami.
Traktat 5? Każdy może pomagać w swoim zakresie.
Niemcy mogą uzbierać z trudem jedną brygadę, Uk w ogóle, Holandia nie mają wojsk pancernycn, Francja ma 6 itd.
U nas w Polsce od początku wojny na Ukrainie nic
Traktat 5? Każdy może pomagać w swoim zakresie.
Niemcy mogą uzbierać z trudem jedną brygadę, Uk w ogóle, Holandia nie mają wojsk pancernycn, Francja ma 6 itd.
U nas w Polsce od początku wojny na Ukrainie nic
TrisssMerigold +69
Mój najpiękniejszy pies Borys #jamnikaniolek #pokazpsa
Co najwyżej to możesz sobie pogadać z dziadkami albo boomerami po 50tce. W innym wypadku wychodzisz na creepa i tutaj nawet wygląd nie pomoże. W przychodni kiedyś zapomniałem telefon i zapytałem młodej dupy, która jest godzina (bo korzystała z telefonu) to odpowiedziała, że "ma już chłopaka".
Wszyscy są zabiegani, twarze zapatrzone w ekrany
@Jerry664: tak, bo ci nie na NFZ nie odwalają takiej chały xD To, że płacisz nie oznacza, że zawsze dostajesz dobrą usługę.
Kurde to ja nie wiem czy tam się idzie rozwiązywać problemy z psychiką czy pośmiać xDD
Albo to jakaś specjalna psychoterapia humorem :D
Dokładnie. Tego nie wyleczysz pogaduszkami i trikami na psychikę bo to nie z psychiką najczęściej jest problem. Zwykle jeśli chodzi o przegrywów chodzi po prostu o wygląd. Jakby wsadzić przegrywa w ciało chada to następowałoby cudowne uzdrowienie. Może nie natychmiastowe ale stopniowe. I to samo jakby dać umysł chada w ciało przegrywa. Nagle by się
Hahahahah xDDDD
Ja bym przy niej nie wytrzymał i kisnąłbym na całego :D
Jeszcze myślałaby, że jakiś #!$%@? na łeb i szukałaby mi definicji-określeń na moje ,,niekontrolowane napady śmiechu" XDDDD
@KrzLis: spoko, tylko co jak ma sierozwalone zęby, że nie możesz sieuśmeichać?
Ja miałem przez wiele lat bardzo krzywe zęby, musiałem się NAPRAWDĘ szeroko uśmiechać, żeby nie wyglądało, jakbym nie miał dwóch górnych dwójek... Dopiero niedawno udało mi się je wyprostować.