Wpis z mikrobloga

@KrzLis: Kontakt z nieznajomymi ludźmi na ulicy w dzisiejszych czasach? xD( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co najwyżej to możesz sobie pogadać z dziadkami albo boomerami po 50tce. W innym wypadku wychodzisz na creepa i tutaj nawet wygląd nie pomoże. W przychodni kiedyś zapomniałem telefon i zapytałem młodej dupy, która jest godzina (bo korzystała z telefonu) to odpowiedziała, że "ma już chłopaka".
Wszyscy są zabiegani, twarze zapatrzone w ekrany
@tomek001Hej: moze to cos tłumaczy, wyobrazam sobie trocha ta kobiete jako kogos starszego, z innych czasów, no cos mam nadzieje, ze kiedys trafisz na kogos ogarnietego, bo ogolnie takich rzeczy psycholog nie powinien mówic.
@Bartholomew Najlepsze że przegrywy dały sobie wkręcić, że na ich #!$%@? da rade pomóc jakaś terapia. xD

Dokładnie. Tego nie wyleczysz pogaduszkami i trikami na psychikę bo to nie z psychiką najczęściej jest problem. Zwykle jeśli chodzi o przegrywów chodzi po prostu o wygląd. Jakby wsadzić przegrywa w ciało chada to następowałoby cudowne uzdrowienie. Może nie natychmiastowe ale stopniowe. I to samo jakby dać umysł chada w ciało przegrywa. Nagle by się
@tomek001Hej
Hahahahah xDDDD
Ja bym przy niej nie wytrzymał i kisnąłbym na całego :D
Jeszcze myślałaby, że jakiś #!$%@? na łeb i szukałaby mi definicji-określeń na moje ,,niekontrolowane napady śmiechu" XDDDD
@smallboobslover: CzłowiekRakieta37 już Ci odpisał, co trzeba zrobić w dłuższej perspektywie, ale tak doraźnie, można się uśmiechać z zamkniętymi ustami. :)

Ja miałem przez wiele lat bardzo krzywe zęby, musiałem się NAPRAWDĘ szeroko uśmiechać, żeby nie wyglądało, jakbym nie miał dwóch górnych dwójek... Dopiero niedawno udało mi się je wyprostować.