Wpis z mikrobloga

Powiem tak, dziwi mnie ta podnieta tym pajacem bomba.
Ja nie rozumiem ani jednego slowa co on mowi, wyciagnal by czasem #!$%@? z mordy przy wypowiedziach, ktore sa rodem z przedszkola.
Gosc jest fagata 2.0 tylki na plecach zusje i sztuczny dym z frajerim.
W dodatku to ciezki leb z3by trenowac kilkanascie lat i padac w 3 sekundy po 1szym ciosie.
Chlop ktory pada jak dziwka, wszystko #!$%@? i to ciezkimi KO, mowi do innych cos o najmanie xD
Jest taka parowa #!$%@? ze tworzy nowe definicje konfidenta i gosc grypsuje na wolnosci xD

#famemma
  • 14
@Isdsolution: Z tym mówieniem to już nie przesadzaj. Fakt ma coś tam z wymowa ale było to wytłumaczone plus każdy inny go rozumie. Typ buja się z raperami robiącymi duże liczby oraz osobami jak wielki bu ale wybił się na Zusje weź się nie kompromituj. Z dymem z ferrarim mogę się po części zgodzić ale to jest show i tam 90% jest ustawione plus większość osób woli takie sztuczne dymy niż
@Isdsolution: Ale tutaj chodzi o kontekst, to Murańscy zgrywali prawilniaków i wszystkich wyzywali od konfidentów, to oni podpięli się pod aferę maczetową i wymyślili określenie ekonfident użyte w kierunku Alana. Zarzucenie baita i zrobienie z młodego ekonfidenta było bardzo dobre, a smaczkiem była tutaj Staśko która powiedziała, że jeśli on ma jakieś dowody i tego nie zgłosił to ona to zrobi. Mina muranskiego kiedy ogarnął ze nie dość, że wyszedł na
@Isdsolution: Jeszcze bym dodał motyw Wielkiego Bu. O ile jakieś ustawianie się na rozkminki, zakazy i tym podobne klimaty są słabe i się przejadły i takie „zastraszanie” nie jest ok w stosunku do zwykłych osób. Tutaj jednak młody pozował na gangusa, zaczepiał i „wypowiadał się z przekąsem” o nieodpowiednich osobach czy nawet akcja z fame gdzie zgrywał kozaka podszedł do takefuna i kazał mu wstać. Nie lubie takefuna nie bronie go