Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@c137 Chorwacja jak na razie wyoutowała Brazylie, więc nie widzę problemu, aby mieli zrobić to z kolejną drużyna z Amerykii Południowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+niezmordowany Modric
  • Odpowiedz
@General_chudy_byk18: @mietek123456: Dla mnie dość ciekawym zjawiskiem jest, że tylu fanów Ronaldo na wykopie i hejterów Messiego. Entuzjazm dla tych dwóch zawodników dzieli świat mniej więcej po równo. Tymczasem wykop jest jednogłośny. Serwis, którego użytkownicy (nie wszyscy) utożsamiani są ze wszystkim co negatywne. No nic, możecie tylko podziwiać jak piszę się historia i płakać razem, w grupie raźniej ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Tak btw
  • Odpowiedz
@General_chudy_byk18: Może i nie jesteś fanem Ronaldo, ale jesteś hejterem Messiego. Nie rozumiem tego zjawiska wśród wykopków, próbuję to łączyć z najpopularniejszymi tagami (przegryw, pato mma itp.) i narysować sobie w głowie obraz przeciętnego wykopka. Gdzieś te styki się łączą w całość i powodują nienawiść do kogoś, bo ma 170 cm czy inny równie zabawny powód. Komedia.
  • Odpowiedz
@General_chudy_byk18: ej, ale tak serio to co Ci sie nie podoba w jego stylu bycia i grze? xD Typ jest jednym z najlepszych piłkarzy na świecie a mimo to zachowuje się skromnie. Zna swoja wartość wiec nie będzie przed kazdym chylił głowy ale tez nie zgrywa boga na boisku ani poza nim. Mozna go nie lubić ale nie doceniać go jako piłkarza i nie lubic jego gry to trzeba być
  • Odpowiedz
@General_chudy_byk18: Mam nadzieję, że rozumiesz hasło "przeciętnego" wykopka. Jeszcze podkreśliłem, że "nie wszyscy" bo spodziewałem się takiej odpowiedzi. Przeciętny wykopek nienawidzi Messiego i kocha Ronaldo. Możesz go nie lubić, ale dla tych dwóch przez pryzmat całej kariery nikt nie może powiedzieć, że któryś z nich był słaby. Od Ciebie leci nawet nie krytyka, czysty hejt. Nawet dalej to mi się dyskusji nie chce podejmować bo albo rozmawiam z kimś o
  • Odpowiedz
@c137 ale gdzie ja mówię że on jest słaby? xD mówię że go nie lubię, typie ogarnij, że kogoś można nie lubić najzwyczajniej w świecie. Wcześniej zarzucasz mi, że jestem fanem Ronaldo nie wiem w ogóle z jakiej racji.
  • Odpowiedz
@General_chudy_byk18: To teraz jest inna rozmowa. Możesz go nie lubić za te fochy, twoja sprawa. Odnoszę się do Ronaldo bo sam post się do tego odnosi, a Ty podjąłeś dyskusję. Secundo, odnoszę się do Ronaldo bo tych dwóch znam karierę najbardziej i podaję go jako przykład. A jak widzę, że ktoś wytyka coś Messiemu gdy ten drugi ma więcej za uszami to nie sposób się pokusić o przywołanie tego do
  • Odpowiedz