Aktywne Wpisy
blinkarA +61
A co powiecie na 5zł na WOŚP za każdy #p---s w prywatnej wiadomości do mnie? Obowiązkowo karteczka z nickiem i datą.
Oby tylko nie doprowadziło mnie to do bankructwa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wgw #penisynawosp #wosp
Oby tylko nie doprowadziło mnie to do bankructwa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wgw #penisynawosp #wosp
Antidotum119 +17
Mam Dacie Sandero 1.0 TCe LPG z 2022 roku z fabryczną instalacją LPG, przebieg 76k km, za miesiąc kończy się gwarancja.
Właśnie mi wymieniają silnik w ramach naprawy gwarancyjnej.
#dacia #francuskie #motoryzacja
Właśnie mi wymieniają silnik w ramach naprawy gwarancyjnej.
#dacia #francuskie #motoryzacja
Wiecznie to samo p---------e niemające nic wspólnego z obecną rzeczywistością - ach, Brazylia, braziliana, piękny futbol, wesoły futbol, wspaniala gra, cieszy oko, taniec, brasiliana, acha i nie zapomnijcie, że to PIĘKNY, powtarzam PIĘKNY futbol!!!
W drużynie w większości sami pajace, z w---------ą, fawelarską aparycją i widocznym po wypowiedziach czy tym robieniu z siebie klauna po bramkach iq na poziomie chorągiewki liniowego. Wystarczy na nich spojrzeć i widać, że twarze mają niesamowicie stęsknione za rozumem XD
I ten zachwyt boomerów, na czele z j-----m dziadem szpakowskim. Ach, bo to gra BRAZYLIA, rozumiesz, BRAZYLIA, więc trzeba znowu wspomnieć o tych wszystkich rzeczach, ktore napisalem w pierwszym akapicie i podniecać się każdym dotknięciem piłki, podkreślając, jaka to jest MAGIA FUTBOLU.
Tymczasem fakty są takie, że jest to drużyna, która na ostatnich mundialach głównie się kompromituje, a ich popisy i przebłyski wspaniałej gry występują o dziwo w meczach z ógórami w eliminacjach, bądź tez outsiderami mundialu. a weryfikuje ich pierwsza lepsza drużyna, która nie zesrała się na myśl o LEGENDARNEJ BRASILIANIE tylko zagrała mądry furbol XD
Brawo Chorwacja, bravo Livaković. Nie dość, że budujecie fajną historię od kilku lat, to jeszcze oszczędziliście nam wszystkim słuchania tego samego boomerskiego p---------a w studio.
#mecz #mundial #brazylia #chorwacja
Piszesz, że przebłyski mają z ogórami, a przecież dzisiejsza ich bramka z Chorwacją była świetna
Boomerska to jest ta twoja tyrada xD Ściana tekstu godna frustrata
Nie no, aż tak to nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Angole najgorsi, ha tfu
@knur3000: pi3rdolisz waćpan jak potłuczony, bo nie widziałeś mojej bramki na remis w meczu
Rasel Dygowo vs. Gwardia Koszalin 1-1
Tak brazylia ma wiel rzeczy za ktore mozns jejnielubić ale...