@antipopulismus: kiedy już myślałeś, że 2022 nie będzie dziwniejszym rokiem. A tu w grudniu maja stadko jeździ po kobietach i lewakach, co się dzieje ziom xD
@antipopulismus: czy ta kretynka serio myśli, że ktoś w polszy dałby gejom równe prawa gdyby potulnie zgodzili się umierać "za ojczyznę"? Turing załatwił brytolom rozszyfrowanie Enigmy a wdzięczny Fatherland kazał go wykastrować chemicznie. Niemieccy żydzi umierali za Kaisera podczas I WŚ. Algierczycy bili się za Francję podczas drugiej. Czarni Amerykanie ginęli na polach walki nawet podczas czasów segregacji rasowej. Historia nie daje przykładu gdzie prześladowane mniejszości zostają nagle uznane za
@dzikidik: Ona zawsze opiewała się za krzywdą mężczyzn również, broniła mężczyzn mówiąc, że gwałtów dopuszczają się również kobiety. To Wy znacie ją głównie na podstawie hehe, dramy ze Stanowskim chociażby, a nie z jej faktycznych poglądów.
@antipopulismus: kiedy już myślałeś, że 2022 nie będzie dziwniejszym rokiem. A tu w grudniu maja stadko jeździ po kobietach i lewakach, co się dzieje ziom xD
@dzikidik: niepojęte, że ktoś może wypominać komuś hipokryzję?
@dzikidik: Przecież Maja Staśko niejednokrotnie stawała po stronie mężczyzn i to nawet specjalnie nie trzeba było się nią interesować. No ale tak już jest jak się kogoś zaszufladkuje
@antipopulismus: „skoro małżeństwa i inne prawa to także obowiązki” Coś mnie ominęło i w Polsce są małżeństwa jednopłciowe? co ta pisowska sucz p------i
@dzikidik: ale staśko nie jest aż taka durna xd nieraz poddawała krytyce ludzi, którzy wymagali jakiejś zajebiście silnej psychiki u mężczyzn, tłumacząc, że mężczyźni nie są robotami bez uczuć
@dzikidik: Akurat jak nie lubię Karoluka i Staśko bo kiedyś strasznie manipulowali i odklejali się to w tej sprawie mają moje poparcie. Świat byłby lepszy gdyby było więcej "przebudzeń" w skrajnej lewicy i prawicy.
@antipopulismus: ale przecież Gozdyra nie poruszyła tematu płci przy poborze tylko orientacji seksualnej. Do czego się Stasko odnosi? Czy może klasycznie postawiła chochoła?
Maja Staśko nie przestaje orać zwolenników (i zwolenniczki) nowoczesnego niewolnictwa.
@dzikidik: niepojęte, że ktoś może wypominać komuś hipokryzję?
@dzikidik: testosteron.
Coś mnie ominęło i w Polsce są małżeństwa jednopłciowe? co ta pisowska sucz p------i