@Mega_Smieszek: nie zgodzę się, bardzo dobrze działają schematy w tej minigierce, spamienie szpiegami w talii milfguardu, machinami oblężniczymi w królestwach północy, łucznikami w scoiatel itd. Nie ma tam nie wiadomo jakiej filozofii, ale fakt faktem, że potrafi wciągnąć mimo swojej prostoty ( ͡°͜ʖ͡°)
@MarteenVaanThomm: Często trafi się na takiego ziomka, któremu tez wylosują się szpiedzy i wygrywa ten kto ma więcej (✌゚∀゚)☞ Dlatego zawsze w talii miałem #!$%@? z kukłą
@Mega_Smieszek: no widzisz, znowu schematem można to zgnieść - jest jeden foltest, który podwaja punkty szpiegów. Bierzesz foltesta, walisz róg i niech npc spami szpiegami ile chce, nie odrobi już tych punktów
Nigdy wżyciu nie... grałem w gwinta w wiedźminie 3.
@Alpharius: Ja po przejściu podstawki jak w dodatku Serce z Kamienia trzeba było grać w gwinta i przy przegranej traciło się chyba 15% swoich pieniędzy to cofnąłem się i poskupowałem wszystkie karty i zrobiłem wszystkie rozgrywki aby nie przegrać tych 15%. Od tego momentu już robiłem wszystkie rozgrywki w gwinta.
@Alpharius: To. Nie po to kupiłem grę o wiedźminie zabójcy potworów żeby potem iść grać nim w karty xD Szanuję twórców że nie jest to element obowiązkowy bo bym musiał wszystkie te "atrakcje" czitować.
@Mega_Smieszek: Czyli później sporo się myśli nad mega nudną grą. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Mega_Smieszek: nie zgodzę się, bardzo dobrze działają schematy w tej minigierce, spamienie szpiegami w talii milfguardu, machinami oblężniczymi w królestwach północy, łucznikami w scoiatel itd. Nie ma tam nie wiadomo jakiej filozofii, ale fakt faktem, że potrafi wciągnąć mimo swojej prostoty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Alpharius: Ja po przejściu podstawki jak w dodatku Serce z Kamienia trzeba było grać w gwinta i przy przegranej traciło się chyba 15% swoich pieniędzy to cofnąłem się i poskupowałem wszystkie karty i zrobiłem wszystkie rozgrywki aby nie przegrać tych 15%. Od tego momentu już robiłem wszystkie rozgrywki w gwinta.
@DonRzoncy: Kupiłeś grę o uzależnionym hazardziście, który coś tam machnie mieczem. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)