@bartek555: no właśnie ich nie stać :/ na zachodzie bierze się s klase w ramach optymalizacji kosztów i ciebie też nie stać skoro chwalisz się autem na forum o kupie i siku
@nadziej_a: aha, kupilem auto za gotowke, w miedzyczasie buduje dom za gotowke, ale wykopek sie zesral i twierdzi, ze mnie nie stac. Dziekuje za doglebna analize mojej sytuacji finansowej.
@nadziej_a: Nie wiem czego nie rozumiesz, ale kazdy post gdzie sie czyms chwalisz ma z zasady polechtac twoje ego. Po to sie wlasnie chwalimy. Eot, ciao
@bartek555: Trójka zwykła wygląda spoko. M3 to już bober, ale szczerze mówiąc z serii 3 i tak brałbym M340i, a to wygląda normalnie. Seria 4 to w całej gamie bóbr.
@bartek555: Poprzednią 4 propsuję. Szkoda, że tą nową tak popsuli, bo mechanicznie takie i4 robi robotę. Chętnie bym wziął na kolejny samochód, a tak to cały czas czekam na sensowne opcje poza Teslą ¯\_(ツ)_/¯
@bartek555: Nie, zrezygnowałem na etapie sprawdzenia jak wygląda sieć ładowarek w Polsce te 2 lata temu jak brałem furę xD Generalnie nie jestem fanem ani Muska ani tej tabletozy, wyncinania czujników i opierania wszystkiego na kamerach, ale jednak jeśli chodzi o stosunek cena/parametry to póki co przodują. Jedynie to i4 daje radę, ale chyba depresji bym dostał jakbym miał to oglądać na parkingu :/ Póki co nie spieszę się. Kolejną wymianę
#bmw #motoryzacja #samochody
i ciebie też nie stać skoro chwalisz się autem na forum o kupie i siku
taki wygląd wasz
jednak bardziej ci audi pasuje, piąte zero za kółkiem xD