Aktywne Wpisy
mirko_anonim +31
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Tt;dr dziewczyna z roboty, w której się zakochałem na zabój poszła w tango (potajemnie) z innym ziomkiem z pracy i wszystkiego się wypiera, nadal powtarza w kółko że nikogo nie szuka a z ziomkiem się spotyka po robocie na ruchanie.
Full:
Dwa miesiące temu zatrudniła się nowa dziewczyna, szkolę ją obecnie na stanowisko więc spędzamy ze sobą całe 8h dziennie. Przepiękne dziewcze, super szczupła, wysoka, przepiękny uśmiech - no
Tt;dr dziewczyna z roboty, w której się zakochałem na zabój poszła w tango (potajemnie) z innym ziomkiem z pracy i wszystkiego się wypiera, nadal powtarza w kółko że nikogo nie szuka a z ziomkiem się spotyka po robocie na ruchanie.
Full:
Dwa miesiące temu zatrudniła się nowa dziewczyna, szkolę ją obecnie na stanowisko więc spędzamy ze sobą całe 8h dziennie. Przepiękne dziewcze, super szczupła, wysoka, przepiękny uśmiech - no
Maly_Jasio +100
#pandoragate #afera #boxdel #wardega
Czy tylko ja nie wiedziałem kim jest Boxdel i inni wymienieni w tej aferze? Tylko Wardgęge kojarzyłem przed laty jako prankstera o ile to ten sam Wardęga (a chyba tak)
Czy tylko ja nie wiedziałem kim jest Boxdel i inni wymienieni w tej aferze? Tylko Wardgęge kojarzyłem przed laty jako prankstera o ile to ten sam Wardęga (a chyba tak)
#nieruchomosci #wynajem
@notavailable: tak, ale mówię o odstępnym. Jeśli cena energii czy wody wzrosła to płacą oczywiście za nią więcej. Tym bardziej podnoszenie odstępnego byłoby dla mnie zwykłym #!$%@?ństwem - zwłaszcza teraz, kiedy i tak wszystko ostro idzie w górę. Jak ktoś się wyprowadza to daję ogłoszenie już w cenach rynkowych, chociaż u mnie zwykle jest trochę taniej bo
Lol, możesz mieć 50% więcej od kolejnego
@elf_pszeniczny: mieszkanie, które mam teraz wynajęte najtaniej w stosunku do cen rynkowych wynająłem na początku pandemii po cenie niższej niż miał wcześniejszy najemca - ale wtedy była naprawdę posucha. Teraz mógłbym wziąć za nie ok 40% więcej ale to dalej jest kilka setek, może z 500-600. Ja nie wynajmuję w Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@essalysolu: w tym biznesie rynek zweryfikuje każdego - wcześniej czy później. Ja mam za sobą 3 eksmisje i niezliczoną liczbę różnych incydentów - książkę można by napisać. Tym bardziej - tak jak @hrabia_ponimirski potrafię docenić spokojnego, bezproblemowego najemcę. Od kilku lat - odpukać mam spokój. To po trochu kwestia werbalnej weryfikacji najemców (radar na patolę) i podchodzenia
@Kiedysbedeczerwonka: ja już mam tylko kilka małych kredytów, łącznie pewnie z 200k, które mógłbym spłacić od ręki więc wysokość miniratki nie ma dla mnie znaczenia.
ROI liczę tylko przy kupnie mieszkania i 10% zawsze było dla mnie minimum, inaczej nie wchodziłem w temat.
@essalysolu: opisywałem jak to robię z 2-3 razy na wykopie, pewnie ostatni raz z rok temu, raczej pod jakimiś postami o niepłacących dzikusach. Dziś już trochę późno, może jutro napiszę. Generalnie jestem skłonny odpuścić komuś 2-3 miesiące jeśli ma problem w życiu - byleby się wyprowadził. Jeśli jednak ktoś
@mookie: co więcej, na bankier.pl w 2021 roku kręcili bekę z osób, które panikują i biorą stałe stopy
@mookie: stałe stopy na pięć lat dzbanie