Aktywne Wpisy
palkalgia +63
W trollingu najlepsze jest to, gdy druga strona w końcu zdaje sobie sprawę, że jest trollowana.
Picrel weebuska którą urabiałem kilka miesięcy, jechała do mnie czyli do Gdańska z Łodzi pociągiem. Tylko, że ja wcale nie mieszkam w Gdańsku xDD
Najpierw czekała godzinę bo napisałem, że korki są i koniec końców musiała dymać z powrotem prawie 7 godzin xD
#przegryw #podrywajzwykopem #tinder #heheszki
Picrel weebuska którą urabiałem kilka miesięcy, jechała do mnie czyli do Gdańska z Łodzi pociągiem. Tylko, że ja wcale nie mieszkam w Gdańsku xDD
Najpierw czekała godzinę bo napisałem, że korki są i koniec końców musiała dymać z powrotem prawie 7 godzin xD
#przegryw #podrywajzwykopem #tinder #heheszki
Niech #!$%@?ą tego trenera bo z takim stylem się nie da NIC zbudować.
Prawda wykopki?
#mecz #reprezentacja #mundial
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A przede wszystkim obronę mieli perfekcyjna A my daliśmy 100 metrów kwadratowych wolnego pola Mbappe
sraliście się o styl a nie o skuteczność ¯\_(ツ)_/¯
co z tego, że im to wychodzi skoro to brzydkie? xd
Komentarz usunięty przez autora
W sensie, cieszy mnie taki stan rzeczy. Ale trochę beka, że ludzie się podniecają wynikiem bo graliśmy dokładnie to samo i jak my to źle. Prosty przykład: mecz z Meksykiem. Udało nam się wybronić wszystkie strzały i
Chłopie czy Ty uważasz, że na Argentynę Skóraś i Piątek weszli bronić częstochowy?
Zamysł był taki sam jak z Marokiem, obronny + kontraataki. Nam nie wychodziły, Maroku zresztą jakoś specjalnie też nie. Ale to już jest kwestia skuteczności/wyniku/egzekucji. Polskę krytkowaliście za sam plan taktyczny. Nagle ktoś inny to robi i już ok, wstydu na cały świat nie ma?
@mentari kasuje bo nic nie wnosisz do dyskusji, trzeba to trochę uporządkować