Aktywne Wpisy
gharman +411
W Niemczech panika bo cena kebaba osiagnela 34 zl (8 euro). Partie lewicowe zadaja wprowadzenia limitu ceny na kebab na poziomie 22zl.
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Teemcio +343
Dziękuję za doping nie udało się wygrać ale w sumie nie było tak źle jedynie nie czuję głowy ( coś mam po Muranie)
#famemma #bitasmietanka
#famemma #bitasmietanka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
K2 w Gdyni
@Radostingol: Eeee... dokupienie pojazdów towarzyszących? Bo one mają być kupione, tylko ktoś to świetnie rozplanował i wpierw kupił wozy bojowe, a towarzyszące kupi się kiedyś tam ¯\_(ツ)_/¯
@Radostingol: Pojazd pomocniczy który wspiera działanie pojazdów bojowych. Pojazdy dowodzenia, pojazdy rozpoznwcze, pojazdy zabezpieczenia technicznego, pojazdy inżynieryjne, pojazdy logistyczne
@Radostingol: Brawo! Mówisz hop w momencie w którym K2PL stanął pod znakiem zapytania. Wykop at it finest
I żeby nie było, bo o K2 mówiło się od dawna, i zawsze kibicowałem temu pomysłowi. Z czego pamiętam chciał je do polski wprowadzać zakład Cegielskiego, ale teraz nie słychać żeby mieli brać w tym udział.
Moja opinia, ale czy lepiej
Nie jestem ekspertem, ale wytłumacz mi zatem:
Dlaczego nie zwiększamy produkcji Krabów skoro to jest praktycznie to samo co K2 i moglibyśmy sami je produkować i ewentualnie sprzedawać dalej na czym byśmy zarabiali?
Gdzie była ta modernizacja i uzupełnianie nowym sprzętem wojska przed 24 lutego? Co PIS robił przez 7 poprzednich lat z tym kierunku? No właśnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale ja nie pytam co zrobiło pelo przez 8 lat tylko co robil pis przez 7 lat, ze teraz na okraglo #!$%@? ile to oni zrobili, a czego to inni nie zrobili xD
Nadal nie odpowiadasz na pytania więc nie ma sensu tego ciągnąć dalej, tak myślałem.
@Radostingol: #!$%@?,