Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +54
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Czoso +591

Additional Information: General decline of the card. No other information provided by the issuing bank.
Pomozecie mi?
#nba #leaguepass
@AveNergal:
Success! Your order has been processed. You will also receive an email with all your order information." Mi przeszło.
chociaż w sumie nic wam nie pobierze i tak bo to trial i "kosztuje" $0,00... no ale i tak mozna cos pokombinowac z tym