Aktywne Wpisy
jonasz68 +39
Ludzie próbują nam wmówić że klasa wyższa to już te 7k netto i więcej, no wieć zróbmy zestawienie wydatków. Dwie osoby w big5 (bo tylko tam jest korpo i nie ma mentalności januszowskiej). Razem daje nam to 14k, osoby bez bogatych rodziców więc mieszkania nie dostały, dwójka dzieci.
Mieszkanie w miare nowe 70m2 - cena po wykończeniu na peryferyjnej dzielnicy załóżmy 15 000 za metr, przy wkładzie własnym 10% i kredycie na
Mieszkanie w miare nowe 70m2 - cena po wykończeniu na peryferyjnej dzielnicy załóżmy 15 000 za metr, przy wkładzie własnym 10% i kredycie na
Legunz +2
Potrzebuję małej pomocy xD Jestem mega skłócony z różowym pasekiem, mieszkaliśmy razem ale już nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) potrzebuję pomysłów jak ją przeprosić, żeby zobaczyla moje zaangażowanie. Dzisiaj wysłałem bukiet kwiatów do biura, w sumie to do końca tygodnia będą. Help.
Za pomysł który wykorzystam stawiam jedzonko z pyszne.
#logikarozowychpaskow #zwiazki #pomocy
Za pomysł który wykorzystam stawiam jedzonko z pyszne.
#logikarozowychpaskow #zwiazki #pomocy
#psylocybina #narkotykizawszespoko #trip #psychodeliki
Komentarz usunięty przez autora
Czemu kobieca energia? Pewnie to wina substancji.
Po tripie nie było głosu. Ale w momencie gdy miałem wyśmienity nastrój to miałem wrażenie, ze rzeczywistość do mnie „przemawia” piosenkami i ich tekstami, przypadkowymi reklamami widzianymi po drodze, ktora szedłem, bazgrołami na ścianach czy kapslami TymbarkaxD
Odczuwałem to tak jakbym właśnie kroczył właściwa dla mnie
Teraz ten głos mam męski, ale wcześniej był żeński. Do znajomego pisałam to też
@KoninaBeZiomeczka: Zupełnie jak żona przed ślubem, its a trap
@KoninaBeZiomeczka: Skoro potrafisz określić płeć i otrzymujesz odpowiedzi na zapytania to nie jest to żaden wewnętrzny dialog.
How long does drug induced schizophrenia last?
Drugs that induce psychosis usually have short term