@Assiduus: a wiesz czego dotyczy dofinansowanie polskiej piłki? Specjalny fundusz stworzony na rozwój polskiej piłki nikt w łape nie dostaje, a 30 mln to śmieszna suma, bedzie wiecej
@OnceUponATime_: tak to jest ludzie głosują na debili a rząd robi co chce. Ludzie będą dalej mówić o patałachach a nie będą wiedzieli gdzie się podziały ich pieniądze gdzie rząd milionerów bogaci jeszcze bardziej a biedni ludzie dalej mają gnić. Tak mnie obrzydza nasz kraj że człowiekowi żyć się odechciewa
@rozjuszony_przecinek : I jeśli wierzysz w to co mówią pisowskie kurtyzany, to jeszcze bardziej świadczy o tym, iż jesteś pelikanem. Nie zapraszam do dyskusji.
@Assiduus: dlatego przez takie mylenie jak twoje ten kraj wyglada jak wyglada. widze ze tak cie to boli az musiales dać 2 komentarze. jak tak bardzo nie ufasz politykom co za roznica czy pis po czy psl? Bedziesz ujadał tak samo rok w rok a twoje zycie bedzie wygladac tak samo. nara
@rozjuszony_przecinek: Dałem drugi komentarz, bo poprzedniego nie mogłem edytować ćwierćinteligencie. Ten kraj wygląda tak, bo takie zdezelowane naiwniaki jak ty wierzą w to co powiedział PiSowski rzecznik rządu. Pozdrawiam.
@bubki: podpowiem, że takie loty też wykonywane są bez większego celu aby utrzymać nalot, tutaj robili PR akurat robiąc loty, które i tak by wykonali ale nikt by o tym nie czytał.
@rozjuszony_przecinek : Jak nie czytasz to po co odpisujesz? Już cię każdy wyjaśnia w twoim wpisie. Wracaj do odrabiania lekcji chłopczyku i oglądania patologii.
@menelaosPL: dla mnie jedni i drudzy debile bo nie zdają sobie sprawy z tego co robią a poza tym gdyby rzad miał mózg to by nie wypuścił tej informacji głośno tylko każdy cicho siedział żeby nasze społeczeństwo nadal myślało że pięknie się Polska rozwija
@bubki: Z tego co sie orientuję to piloci mają jakies godziny do wylatania w miesiącu, wiec gdyby nie eskortowali naszych piłkarzy to i tak musieliby gdzieś latać w ramach ćwiczeń.
źródło: comment_167025147365z0OhUCTXbtptyYscoMiB.jpg
PobierzNie zapraszam do dyskusji.
@Maruda99: raczej debile na cwaniaków i populistów