Aktywne Wpisy
wypopekX +54
Oświadczam, że poprę rezygnację z dopłat do kredytów, jeżeli jednocześnie zostanie zlikwidowany jakikolwiek ryczałt dla IT i kombinacje typu b2b, a cała branża zostanie opodatkowana progresywną skalą PIT jak każdy zwykły obywatel.
Oczywiście, żadnych optymalizacji w Czechach czy Estonii, sprawdzana rezydencja podatkowa i obowiązek zatrudnienia tylko na umowie o pracę.
To co mamy deal? xD
#nieruchomosci
Oczywiście, żadnych optymalizacji w Czechach czy Estonii, sprawdzana rezydencja podatkowa i obowiązek zatrudnienia tylko na umowie o pracę.
To co mamy deal? xD
#nieruchomosci
Molek83 +781
W ogóle wygląda, jakby worek na sok miał dwie warstwy i napęczniała zewnętrzna, bo kiedy rusza się kartonem, to sok pływa w mniejszym worku w środku.
Nie mam paragonu, więc na razie kontaktowałem się z Biedrą na FB, a sok stoi owinięty workiem na śmieci pod prysznicem, bo wydawał dziwne dźwięki i pewnie niebawem wybuchnie, dlatego nawet nie ma mowy o tym, żeby go gdzieś przewieźć (chyba że na oddział paliatywny dla soków ( ͡° ͜ʖ ͡°) : )
Co myślicie?
#biedronka #zdrowie #reklamacja #kiciochpyta
Gruszka to najtrudniejszy owoc w obróbce, słyszałem, że nawet 30% soków jeszcze w fabryce jest jako odrzut.
@MrMate: sok nie był otwarty, leżał obok innych soków z Biedry i butelek z wodą i tylko ten spuchł.
@Nizax: juz ci odpowiedzieli, ale na spokojnie dam fote z kranikiem, ktory jest w kazdym worku (trzeba go jedynie wyjac z wycietego otworu w kartonie)