Aktywne Wpisy

bibi__ +331
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
źródło: image_picker_244775A4-3602-4287-AF82-FE42790BC9AA-51464-0000188A9CBB5B2F
Pobierz
Megasuper +778
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mieszkania miały chronić przed inflacją a przynajmniej takimi hasłami reklamowali się deweloperzy jeszcze rok temu.
Cóż za ironia losu, że mieszkania nie tylko przestały chronić przed inflacją, to jeśli ktoś ma je na kredyt to traci ogromną ilość pieniędzy na odsetki, które stanowią teraz nie rzadko 90% raty.
Polacy kolejny raz dali się naciągnąć hohsztaplerom, handlarzom betonu niczym nie różniącym się od tych sprzedających garnki za 10 tysięcy emerytom.
#nieruchomosci #kredythipoteczny #inwestycje #takaprawda #polska #pieniadze #finanse #bekazpisu
źródło: comment_1670180135hWt1u9UbkkL7AsupMpPOFr.jpg
PobierzOgólnie to handlarze betonu mają nie lada problem, zaś dla ludzi którzy chcieliby kupić mieszkanie na własne potrzeby nadchodzą dobre czasy.
Prestiżowa okolica to przede wszystkim mieszkania w kameralnych dzielnicach w dużych miastach
@mookie: Tylko to dotyczy flipperów albo landlordów, którzy mają gdzie mieszkać.
Co, jeśli interesuje Cię standard dużego mieszkania/domu? Będziesz płacił po 8-10k za wynajem takowego? Za wynajem domu 5-7k w powiatowym to takie minimum.
Nie każdy mieszka w 40m^2 klitce i zadowoli się byle gównem. Na tym polega problem tego typu uproszczeń.