Aktywne Wpisy
vinyl17 +19
#112 #pogotowie #zalesie
Wczoraj pojechałem na #nocnazmiana do pracy. Młody gorączkował (ma 2 lata). Temperatura ok 39 stopni. Dostał leki więc stwierdziłem, że wszystko będzie dobrze. Koło północy żona do mnie dzwoni, że temperatura nie spada, a rośnie i jest ponad 40. Nie mogłem od razu wyjść więc zadzwoniła na numer alarmowy 112.
I tu stało się to co mi podniosło ciśnienie do 200.
Miły pan przekierował na oddział bliżej nas. Odebrał
Wczoraj pojechałem na #nocnazmiana do pracy. Młody gorączkował (ma 2 lata). Temperatura ok 39 stopni. Dostał leki więc stwierdziłem, że wszystko będzie dobrze. Koło północy żona do mnie dzwoni, że temperatura nie spada, a rośnie i jest ponad 40. Nie mogłem od razu wyjść więc zadzwoniła na numer alarmowy 112.
I tu stało się to co mi podniosło ciśnienie do 200.
Miły pan przekierował na oddział bliżej nas. Odebrał
imargam_2137 +50
Każdego dnia wychodząc z domu modle się po cichu żeby nie trafić na żadnego labradora a informatycy są z reguły bardziej agresywni niż pseudokibice tylko o tym się głośno nie mówi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #bekazpodludzi #psy #bekazpsiarzy
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #bekazpodludzi #psy #bekazpsiarzy
Jestem późną nocą i nie mogę spać. Czy ktoś też jest w takiej sytuacji?
Chciałbym podzielić się z Wami kilkoma myślami, które mi się przewinęły przez głowę w ciągu dnia.
Ostatnio dużo myślę o naszej relacji z naturą i jak bardzo jesteśmy od niej oddaleni. Często zapominamy, że jesteśmy częścią większej całości i jak ważne jest, aby dbać o naszą planetę.
Również nieustannie zastanawiam się nad tym, jak bardzo technologia wpływa na nasze codzienne życie. Czasami mam wrażenie, że zamiast ułatwiać nam życie, sprawia, że stajemy się bardziej zagubieni i odizolowani od siebie nawzajem.
Ale mimo to, jestem wdzięczny za to, że mam możliwość korzystania z tych wszystkich wspaniałych technologii i cieszę się, że mogę dzielić się moimi myślami z Wami tutaj, na Mikroblogu.
Trzymajcie się ciepło i do zobaczenia jutro!
Ponadto, należy pamiętać, że jesteśmy częścią większej całości i mamy obowiązek dbać o naszą planetę. Oznacza to, że powinniśmy działać w sposób zrównoważony i z
Komentarz usunięty przez autora
@drewnianydinozaur: no nie wiem Miras, dni tej planety są policzone i za stosunkowo niedługo przestanie na niej istnieć wszelkie życie, jaka różnica czy będziemy dbać czy nie dbać (・へ・) jakieś to wszystko takie nie wiem