Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +562
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
YamatosDeath +242
Za duża ilość kobiet na medycynie to realny problem służby zdrowia nad którym trzeba się pochylić. Kobiety nie chcą iść na wymagające fizycznie specjalizacje, ani nie chcą brać na siebie odpowiedzialności. Przeciętna studentka medycyny chce być albo dermatologiem albo pediatrą albo lekarką medycyny estetycznej. W obliczu zapaści kadrowej służby zdrowia powinniśmy wprowadzić parytet na studiach 50% miejsc dla kobiet i 50% dla meżczyzn, a być może uruchomić również jakieś programy wsparcia dla
Od kogo wy są?
Nie wiem ale się domyślam.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #wojsko #wojna #rosja #ukraina
Nieee, to musza byc moje halucynacje, na wykopie nie ma ruskiej propagandy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co im broni trollowac na wykopie?
Afera ma juz tydzien, a dopiero teraz zasraliscie tag jakby to mialo cokolwiek wspolnego z tagiem #ukraina
Od Wojska Polskiego: https://nasze.fm/news,42780
zacznijmy w ogóle od tego kto i kiedy uformował ten cały tag bo siedzę na wykopie sporo a dopiero dziś dowiedziałem się o jego istnieniu xDDD
Wchodzisz na tag raz na rok i wymadrzasz sie xD
@karakanjaroslaw: wszystko może nie ale jakiś taki g---o-trolling jak najbardziej.
Tym bardziej jak masz temat na który łatwo złapią się ludzie ubodzy intelektualnie. Myślisz że dlaczego przed wojną głównym tematem grzanym przez kacapów były szczepionki i telefonia 5G? Z tego samego powodu, bo banda ułomów się na taki temat da złapać.
https://www.wykop.pl/link/6924693/comment/112752003/#comment-112752003
Istnienie szkolenia jest faktem. Przykładowo istnienie masztów 5G też jest faktem.
Chodzi o dziwną histerię w reakcji na to
EDIT
i nie twierdze że to tylko robota kacapska. Afere orlenu też trzeba przykryć
te 60 mln zł to 12 tys. pensji po 5 tys zł
Za równowartość 10 pocisków jesteś wstanie utrzymać 1000 troli przez 10 lat XD
Rosja przez dekady tworzyła sieci małych portalików, szuro-portali o teoriach spiskowych, werbowała "dziennikarzy" i finansował ich działnośc na całym świecie.
Wrzuty ruskiej propagandy systematycznie przechodzą, z kont telegramowych, FB kanałów YT do