Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +70
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Operator_imadla +630
Miasto #plock daje 20 milionów na klub Wisła Płock i 100zlotych na ośrodki adopcyjne xD
A poza tym dzięki składce zdrowotnej wysokości 2.400 PLN miesięcznie, zawsze mam dostęp do darmowej służby zdrowia na najwyższym poziomie dostępną od ręki.
Płakać mu się chce bo niedługo jako osoba na jdg będę płacił większe podatki niż niektóre zachodnie korporacje w tym chorym kraju.
#zalesie #podatki #firma #karton
@Erravi: serio? :0
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora