Aktywne Wpisy

Reiden +31
Krótko o sytuacji mojego kumpla. 5 lat temu pod koniec studiów poznał dziewczynę. Na początku spoko, wiadomo pięknie. Minęło 5 lat i co następuje:
- dziewczyna kompletnie bez wartości rodzinnych, jedynaczka, nie rozumie po co jego rodzina spotyka się na święta,
- Dziewczyna nie chce mieć dzieci kategorycznie, kilka razy z nią o tym próbował rozmawiać ale za każdym razem zaczyna beczeć.
- Ateistka, kolega wierzący
- Laska chce mieć ślub ale
- dziewczyna kompletnie bez wartości rodzinnych, jedynaczka, nie rozumie po co jego rodzina spotyka się na święta,
- Dziewczyna nie chce mieć dzieci kategorycznie, kilka razy z nią o tym próbował rozmawiać ale za każdym razem zaczyna beczeć.
- Ateistka, kolega wierzący
- Laska chce mieć ślub ale

mamil024 +279

Będą jakieś problemy z budową jak konfigurator wskazuje?
Całość wyjdzie mnie niecałe 13,5k. Coś do zmiany ewentualnie?
#pcmasterrace #komputery
za słabe chłodzenie do tego procka według mnie. do niego to bardziej jakiś arctic liquid freezer 2
@10129: Właśnie nie chciałem iść w wodne AIO :/
A jeśli komp pod gierki to w ogóle nie widzę sensu brania i7.
@Ralphs Nie tylko gierki, mam plany na więcej zabawy po złożeniu tego kompa. Dla mnie to będzie pierwszy porządny komputer w życiu.
Da radę?
brak montażu moze byc problemem jak go nie dostaniesz, to na stronie producenta tego chłodzenia sprawdź. najwyżej zamówisz osobno
@rightful: Weź zmień znajomego jeżeli poleca Ci powietrze do takiego procka ;D
Aczkolwiek jeśli bierzesz wersję Silent Base 802 bez okna tylko całą czarną to różnicy Ci nie zrobi.
Karta graficzna w tej obudowie nie powinna w nic wadzić. A Liquid Freezer II nawet największy 420'ka wejdzie bez problemu na przód obudowy -
Z obudów mogę ci polecić jeszcze NZXT H7 Flow - jest deczko tańsza w PL, a nadal mieści olbrzymie karty oraz AIO do 360mm. Ostatnio składałem kompa i też