Aktywne Wpisy
mirko_anonim +144
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Coraz częściej czytam wpisy, w których niebiescy żalą się na to, że ich dziewczyny wymagają od nich żeby ciągle były zaskakiwane. Randki, wyjścia na miasto, do restauracji, prezenty.
Z drugiej strony czytam odpowiedzi różowych, że trzeba dbać i pracować nad związkiem, dlatego powinno się wychodzić np. raz w tygodniu do restauracji, obdarowywać wybrankę kwiatami itp.
Tak czytam i czytam i zastanawiam się czy świat na głowę upadł, czy ludzie aż tak łyknęli propagandę z social mediów i korporacji, że miłość = konsumpcjonizm?
Coraz częściej czytam wpisy, w których niebiescy żalą się na to, że ich dziewczyny wymagają od nich żeby ciągle były zaskakiwane. Randki, wyjścia na miasto, do restauracji, prezenty.
Z drugiej strony czytam odpowiedzi różowych, że trzeba dbać i pracować nad związkiem, dlatego powinno się wychodzić np. raz w tygodniu do restauracji, obdarowywać wybrankę kwiatami itp.
Tak czytam i czytam i zastanawiam się czy świat na głowę upadł, czy ludzie aż tak łyknęli propagandę z social mediów i korporacji, że miłość = konsumpcjonizm?
Bananada +924
Do kobiet - ile macie lat i ile najwięcej mógłby mieć lat wasz potencjalny partner?
#pytanie #rozowepaski #pytaniedorozowychpaskow #zwiazki #wiek
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6388e7e74bf3873caced56a7
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: jonik
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
mam 22 lata i maksymalnie 5-6 lat różnicy mogłoby być
Już tak życiowo patrząc, faceci krócej żyją i szybko przestaje im stawać, macie problemy z ojcem czy coś?
---
Zaakceptował: jonik
Totalna ściema. Dziewczyny zwyczajnie wcześniej rosną, chodzi o wzrost.
Jak ktoś go w tym całe życie wyręczał i krzyczał, żeby tego nie robił to już nie wina chłopa, a baby też takie są, więc to żaden argument. Dajesz instrukcje w trzech punktach i dziecko to potrafi, więc o jakiej dorosłości my to mówiny, zwykła czynność jakich
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
Już bez przesady..
To ja mam 22 lata zaraz a potrafię o wiele więcej niż to
Jak ty umawiasz się z takimi dzieciakami i maminsynkami to nie mój problem a to co piszesz to trochę generalizacja i jest to krzywdzące
No i nie powiedziała że z każdym facetem tak jest.