Aktywne Wpisy

michal-panicz +70
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz
SzubiDubiDu +574
W robocie siedziałem w pokoju bab, ale to było nieszczęście, codziennie słuchać o ich dzieciakach, przepisach na ciasto i planach na wakacje. Też wypytywanka co u ciebie, a jak tam, a co ty taki nierozmowny? Ciekawe co mam mówić jak dzieci brak, kasy na wakacje brak a blacha na ciasto zerdzewiała 20 lat temu xD
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go

1. Stawiacie się
2. Wychodzicie tego samego dnia lub następnego na przepustkę - do domu (nie ma obowiązkowego skoszarowania)
3. Idziecie po L4
4. Profit
@nieocenzurowany88: 20k na UoP? raczej już by był na B2B, a w związku z tym odpada L4 xD
Komentarz usunięty przez autora
W moim wpisie jest jeszcze blad, który łączy dzieci do lat 8 z dziećmi w wieku 8-18, poprawiłem to w znalezisku.
Jeżeli masz dziecko do 8 lat, to jesteś zwolniony.
Dopiero jeżeli masz dzieci powyżej 8 lat, to żeby być zwolnionym musisz z nimi mieszkać ORAZ nie może być innej osoby której można powierzyć opiekę.
Więc IMO tak, nie podlegasz obowiązkowi. Ale nie jestem prawnikiem, więc możesz traktować to
Komentarz usunięty przez autora