Wpis z mikrobloga

@Mlody_jeczmien: chyba jako jeden z niewielu osób na tagu opisujesz tutaj swoje poczynania a nie tylko narzekanie i obwinianie wszystkich. Aż dziwię, się, że nadal tutaj postujesz pośród wszystkich przygłupów i trolli.

A co do ostatniego akapitu to myślę, że to to prawidłowa reakcja na #blackpill, można tak jak Ty grać kartami jakie się dostało i przynajmniej próbować. A można też narzekać tylko i tkwić w maraźmie.
  • Odpowiedz
@Mlody_jeczmien: jeszcze jakby ta panna coś takiego powiedziała

słuchaj, moja wina, przepraszam. Odpracuję pieniądze i wyremontuję zalany dom

Ale szanse na coś takiego są minimalne, bo kobiety mają w dupie czas i wysiłek mężczyzn
  • Odpowiedz
Aż dziwię, się, że nadal tutaj postujesz pośród wszystkich przygłupów i trolli.

@OracleCloud: To dla mnie taka trochę bezpieczna przystań gdzie mogę wyrzucić z siebie pewne rzeczy. No i trochę się zżyłem ze społecznością, jeżeli tak to można ująć. Trochę też się w sumie uzależniłem i zaglądam tu jak się nudzę XD

prawidłowa reakcja na #blackpill

@OracleCloud: Myślę podobnie. To jest pewien opis rzeczywistości (to na
  • Odpowiedz
@pamareum: To nawet nie koniecznie mi chodzi o ten wpis bo on jak zauważył jeden z komentujących może być zarzutką, ale o pewne prawidłowości. Faktem jest, że dla wielu mężczyzn to jest gorzka rzeczywistość, są dla swoich partnerek jedynie zasobami, które mogą im dostarczyć. Nie podejmuje się szacowania ile kobiet i związków tak działa bo to w sumie nawet nie jest istotne z mojej perspektywy, ale im gorzej wyglądasz tym
  • Odpowiedz
@Mlody_jeczmien:

Myślę podobnie. To jest pewien opis rzeczywistości (to na ile trafny to kwestia dyskusyjna) a nie opis tego jak powinno się na nią reagować.

Dokładnie, szkoda, że na większość na wykopie nie ma takiego podejścia i spłycają blackpill do tego, że jak nie jesteś 7/10 i nie masz 190 to its over.
  • Odpowiedz