Aktywne Wpisy

Marek_Tempe +9
Dobrze, że nikt nie widzi moich notatek o użytkownikach.
Teuvo +18
dobranoc
źródło: 6ff61ebdc3a7777f59a52cd8b3c47f84
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 6ff61ebdc3a7777f59a52cd8b3c47f84
PobierzWykop.pl
Problem zaczyna się jak chcemy wydostać się stamtąd:
- możemy wyjechać mini wiaduktem koło Ikei, który w godzinach szczytu po prostu stoi dęba,
- możemy gnić w korku na światłach na węźle Marki, który jest równie z-----y jak cała S8 na odcinku warszawskim, bo projektant nie podumał, że gros samochodów będzie tam zawracać lub skręcać w stronę centrum Warszawy,
- ale przecież jest skrzyżowanie Radzymińska x Wolności, które w miarę idzie, prawda? No tak, tylko jest poprzedzone rondem pod OBI w stylu pic rel, a zarządca drogi nie pomyślał, że część kierowców to debile z prawkiem znalezionym w happy mealu, którzy uważają, że jak są na wewnętrznym pasie i chcą zjechać z ronda, to mają pierwszeństwo przed samochodami z zewnętrznego pasa.
No i po paru razach, gdy musiałem walić hamulcem w podłogę, bo jakiś przygłup zajechał mi drogę na tym rondzie, gniję na światłach na węźle, ewentualnie jeżdżę po zakupy późnym wieczorem (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#zalesie #patologiazmiasta #warszawa #marki #zabki #polskiedrogi
źródło: comment_1669713429RTo9F7bbWWfFVboHFc9oCu.jpg
PobierzZ tego co jednak widzę to wszyscy ignorują tę wysepkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Turbinowe król rond jak lew jest król dżungli.
Mogę ewentualnie wyjeżdżać zza OBI bezpośrednio na Radzymińską, ale potem będę gnił na lewoskręcie w Bystrą (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Tak źle i tak niedobrze.
No i pytanie czy turbinowe tam się zmieści.
źródło: comment_1669716908n7BLTWC3e37Ns4PMiXhZbw.jpg
Pobierz@Lonesome_road: Robię tam dokładnie to samo. Najchętniej to bym tam chodził pieszo, bo to istny cyrk co tam się dzieje :D
Do tej pory mam PTSD po wycieczkach do Castoramy w godzinach szczytu xD