@SebaE36: Niejtorzy tutaj piszą, ze maja oszalamiajace efekty po 150, dlatego kontrolnie wrzucilem 2 x tyle liczac, ze musi zrobić robotę. Co polecasz?
@oppserwatorr: polecam nie ćpać, ale jeśli trzeba, to tak z 900mg doustnie, zarzucone w jednym momencie ( ͡°͜ʖ͡°) tylko poczekać trzeba, bo rozkręca się długo (。◕‿‿◕。) tolerancja szybko skacze
@oppserwatorr: Jakiego efektu oczekiwałeś? Serotonina nie ma nic wspólnego z pregabaliną. Brałeś jakieś benzodiazepiny ostatnio? Albo coś co działa na GABA?
@Glikol_Propylenowy: Ten lek powoduję, że masz +20 do głupoty i jeszcze jesteś #!$%@? ( ͡°͜ʖ͡°) Różnie na ludzi działa, bo jedni czują działanie, a inni nie. Ja np 150 mg czułem bardzo dobrze na początku stosowania.
@coco-cola: też brałem ten lek w dawce 450mg dziennie (3 tabletki) i nie czułem żadnego #!$%@? czy bycia głupszym. Za to dość mocno zbijali mi to motywację do wychodzenia z domu a u mnie powinno to działać wręcz przeciwnie i raczej mnie aktywizować. Wiec brałem duloksetyne, która aktywizuje i pregabaline, która hamuje nie wnikam w to co psychiatra miała na myśli, ale to były zalecenia ze szpitala a tam mają #!$%@?
@Glikol_Propylenowy No widzisz ile przypadków, to tyle różnych opinii. Mnie np aktywizował i czułem się lepiej z lepszym nastawieniem do życia i bardziej otwarty na rozmowy z ludzmi. Większe dawki to już nieogar i odurzenie podobne do alkoholu.
@coco-cola: Widzisz więc po prostu coś z tą pregabalina jako substancja jest nie tak, bo lek powinien być przewidywalny w swoim działaniu a tutaj jak sam mówisz raz jest tak, raz siak, każdy człowiek odbiera go inaczej to w jaki sposób można doradzić komuś taki lek, żeby pomógł, skoro jego działanie zależy od zmienności osobniczej? Po prostu dziedzina psychiatrii tkwi jeszcze w średniowieczu a do epoki renesansu potrzeba kolejnych badań, szczególnie
@oppserwatorr: odpowiedz sobie na pytanie czego oczekujesz od substancji a ja Ci wytłumaczę dlaczego pregabalina to zły wybór i powinieneś wybrać klefedron
@oppserwatorr: zależy od człowieka, ja bez tolerki na 225mg czułem cieplutką euforię, dysocjację (m.in. uczucie słyszenia siebie z perspektywy trzeciej osoby lub długie ręce i nogi), wzmocnienie orgazmu i efekty empatogeniczne ¯\_(ツ)_/¯
@merriweatherpostpavilion: Pytajac Cię o klefedron wybrałbym mefedron i nie putal Cię o klefedron, ake dzieki za dobre checi. To dla mnie ważne w związku.
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
Pierwszy kontakt z pregabaliną.
Start 150, za 2h 50, za 2h 50, razem 300.
I nic, wręcz lekkie zmulenie, choc przepiłem kawą.
#!$%@?, co jest? Moze miec to zwiazek z niskim poziomem serotoniny?
No chyba ze należę do tej elity, ktorej ten lek nie tyka.
Komentarz usunięty przez moderatora
I słodka herbatka
koleżanka bierze regularnie 75 rano i 75 wieczór i jest zadowolona z działania na "anxiety' ( @oppserwatorr )