Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1493
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stefan_pmp: ale w sumie to 100% są te same jednostki. Tzn każda policja ma jednostki tzn 'prewencji' ;) wiec pomijając niby głębszy sens mema, to dokładnie ta sama jednostka, któa ma służyć temu samemu jak we wszystkich jednostkach policji na świecie
  • Odpowiedz
@stefan_pmp: Pierwsze zdjęcie to Lenin na placu centralnym w krakowskiej, Nowej Hucie i był na niego zamach ( ͡° ͜ʖ ͡°). Może historia się powtórzy z innym pomnikiem.
  • Odpowiedz
@stefan_pmp: za dzieciaka będąc u rodziny w Nowej Hucie pamiętam jak ojciec mnie specjalnie zabrał, żebym mógł spojrzeć na szarego smutnego człowieka. Wtedy wydawało mi się to dziwne, ale to była dobra lekcja.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@stefan_pmp: Dlaczego na tych wszystkich zdjęciach schody są masywne a w rzeczywistości o mało ich nie przeoczyłem na dużym placu? XD
  • Odpowiedz
@Jacques-Pierre: katastrofy by nie bylo gdyby Jaro nie uparł sie ze Lechu ma leciec sam, bo ten wstrętny Tusk im nie będzie dyktował ( ͡° ͜ʖ ͡°) Te schody to pomnik niekompetencji polskich wladz prezydenckich, czyli m.in Sasina
  • Odpowiedz
pomnik upamiętniający tragiczną śmierć Polaków w katastrofie lotniczej, której by nie było, gdyby nie upór Pasażera Numer Jeden, którego kancelaria (z Sasinem i Dudą na czele) tragicznie zorganizowała lot, do tego się spóźnił więc parł na to, żeby lądować mimo braku warunków, i przy poprzedniej takiej akcji jak mu się piloci postawili, to ich wymienił na takich bez doświadczenia, którzy wykonali polecenie "zmieścisz się, śmiało" bez gadania

@Jacques-Pierre: poprawiłem ci
  • Odpowiedz