Aktywne Wpisy

rales +2014
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz
SzubiDubiDu +11
Taka sytuacja: Stoisz w korku do świateł, a za tobą gość chce pojechać w bok. Co robisz?
#motoryzacja #polskiedrogi #prawojazdy
#motoryzacja #polskiedrogi #prawojazdy
źródło: test2
Pobierz

źródło: comment_1669308488takIDPTqTYN7e8XxHLz2O7.jpg
Pobierzźródło: comment_1669317327OxiFdyMbWZUbrVFC5DOHN1.gif
Pobierzźródło: comment_1669325114hcN8A9lDftj6Ppx8GzTaUY.jpg
Pobierzźródło: comment_1669327131Lvf9lZmcecUaW3ZEoDg0bK.jpg
Pobierz@Samaeel pamiętaj że jesteś synem tego robota i twoj stary może ci dawać rady od samego początku.
Pomysł gdzie był CR7 w jego wieku? Biegal po Portugalii był głodny i grał z znajomymi w piłkę.
CR7 junior? Gra w Juventus under9. Ma najlepszych trenerów,
Ja wolałbym być CR9 jr
Wiadomo że może mieć 16 lat, pójść w melanż i po chłopie, ale z drugiej strony jesteś genetycznie w połowie swoim ojcem, więc możesz mieć połowę jego mentalu ( ͡º ͜ʖ͡º)
@LegoCiemnyLas
to nie jest kwestia tego, czy młody może zostać kimś czy nie.
Pytanie powinno brzmieć, czy wchodząc w dorosłość nie padnie mu psychika jak wielu innym dzieciakom promowanym od młodości.
@IcyHot: coś mi się wydaje że nie gra w under 9 w wieku 12 lat oraz że nie gra w Juve, ale może coś wiesz więcej o tym jaki będzie następny klub cr7. Bo to że pójdzie za ojcem jest pewne.
@IcyHot: każdy syn piłkarza ma zapewnione miejsce w szkółce klubu w którym gra. I co,
@IcyHot: ciekawe czy młodego w ogóle pytali o zdanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)