Aktywne Wpisy
robertx +532
ŚWIADKOWIE JEHOWY NIKOGO NIE KRZYWDZĄ MORDO!!!!!!
Ciocia mojej żony leży i umiera w szpitalu. W poniedziałek miała wypadek samochodowy, jak każdy ŚJ miała przy sobie oświadczenie, że odmawia przyjęcia krwi nawet w obliczu zagrożenia życia. Taki dokument ma niestety moc prawną i lekarze są bezsilni.
Ma krwawienie wewnętrzne, hemoglobina leci na pysk (aktualnie poniżej 5!!!), jest podpięta do respiratora.
Nikt jej nie operuje bo w jej stanie bez możliwości podania krwi żadna
Ciocia mojej żony leży i umiera w szpitalu. W poniedziałek miała wypadek samochodowy, jak każdy ŚJ miała przy sobie oświadczenie, że odmawia przyjęcia krwi nawet w obliczu zagrożenia życia. Taki dokument ma niestety moc prawną i lekarze są bezsilni.
Ma krwawienie wewnętrzne, hemoglobina leci na pysk (aktualnie poniżej 5!!!), jest podpięta do respiratora.
Nikt jej nie operuje bo w jej stanie bez możliwości podania krwi żadna
#programowanie #spam #humor #php #brainfuck #ztwittera
programiści php chcecie się dowartościować czy jak?
@teemo: czemu trolle tak czesto gardluja w tej sprawie? Jakies kompleksiki? Przez wiele lat programowalem glownie w PHP i NIGDY nie spotkalem - w POlsce, irlandii czy UK - kogos, kto zawodowo zajmowal by sie programowaniem i mial w sprawie PHP jakis problem.
Doswiadczam natomiast tego zadziwiajaco czesto od ludzi ktorzy jeszcze sa gdzies na poacztku swojej drogi w swiecie IT i maja na
@teemo: Rodzicom tez grozisz ze jak beda niegrzeczni to nie dostana prezentow pod choinke..? :)
@msq: Nie jest to do końca prawda. W internecie jest masa postów krytykujących PHP, pierwszy z góry: http://me.veekun.com/blog/2012/04/09/php-a-fractal-of-bad-design/
P.S wszyscy @msq: @KrzaQ2: @Lipathor: Jeśli jakoś bardzo was to dotyka to coś jest na rzeczy
Ja żadnego bólu dupy nie mam a jedynie trolluje bo mi się nudzi
Mnie to osobiście śmieszy,napiszesz że php to nie programowanie i od razu #gownoburza w jakim to jestem błędzie,jacy zdesperowani żeby przekonać mnie(albo tak naprawdę siebie) że mają rację
@teemo: Tak samo mówili spamerzy w latach '90, dopóki nie zaczęli wsadzać za kratki tych, którzy to otwarcie robili :+)
A tu to taka zwykła wykopkowa dyskusja
@an21: Krytykowac kogos / cos a trollowac na forum to dwie rowne rzeczy. Niektorzy sie zachowuja jakby im sie dziewczyna z phpowcem puscila....
@teemo: To bylo zabawne pierwsze trzysta razy moze.... a teraz to juz strasburger
haha :D dałbym milion plusów, ale nie mam tyle :D