Aktywne Wpisy
PiotrFr +23
Z czego wynika ten ciągle powracający ból dupy o Citroena Ami?
Z niewiedzy, że jest to pojazd dla 14-latków czy innych pijaków bez uprawnień? Przecież takie auta są na europejskim rynku od kilkudziesięciu lat.
Z zazdrości, że gówniarze mogą się takim wozić, a sam musiał z buta naginać do osiemnastki?
Czy może ze strachu, że za 15 lat będą musieli takiego ściągnąć z zachodu zamiast przechodzonego premjuma?
Takie wozidło dla nastolatków, dzięki
Z niewiedzy, że jest to pojazd dla 14-latków czy innych pijaków bez uprawnień? Przecież takie auta są na europejskim rynku od kilkudziesięciu lat.
Z zazdrości, że gówniarze mogą się takim wozić, a sam musiał z buta naginać do osiemnastki?
Czy może ze strachu, że za 15 lat będą musieli takiego ściągnąć z zachodu zamiast przechodzonego premjuma?
Takie wozidło dla nastolatków, dzięki
Krs90 +350
#nieruchomosci
W JAKIE MIESZKANIA INWESTOWAĆ? W SRAKIE
Mieszkanie nie powinny służyć jako inwestycja, tylko jako UWAGA UWAGA: "MIESZKANIE", czyli miejsce gdzie się mieszka.
Zainwestować to sobie możecie nie wiem w akcje, firmy czy wyroby alkoholowe i później je w siebie wlać.
W JAKIE MIESZKANIA INWESTOWAĆ? W SRAKIE
Mieszkanie nie powinny służyć jako inwestycja, tylko jako UWAGA UWAGA: "MIESZKANIE", czyli miejsce gdzie się mieszka.
Zainwestować to sobie możecie nie wiem w akcje, firmy czy wyroby alkoholowe i później je w siebie wlać.
Mirabelki i Mirki, którzy zostali NAPRAWDĘ zdradzenie przez partnera/partnerkę- jak dowiedzieliście się się o zdradzie?
#pytanie #powaznepytanie #kiciochpyta #zwiazki #seks #zdrada #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #637e6c574bf3873cacebfc7d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Nieprzyjemna sytuacja, nie polecam. W ogóle to nie polecam mieć żon, ja np nie mam.
Komentarz usunięty przez moderatora
2. sam się przyznał
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
2. sam się przyznał
:o
dlaczego ludzie to takie k.. :|
mam nadzieję, że będziesz/jesteś szczęśliwa z kimś wiernym
---
Zaakceptował: sokytsinolop
---
Zaakceptował: sokytsinolop