Aktywne Wpisy

mirko_anonim +516
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na

Koronanona +19

Hej, dołączyłem do jakiegoś randomowego, ale popularnego serwera MC, niby są ludzie, ale jakoś tak nieruchawo, plus jest taki klimat dokręconej poprawnością polityczną śruby, że ludzie się nie odzywają(w grze jak i na Discordzie), nawet o pogodzie.
Kiedyś spotkałem na discordze jerzykowym amerykankę przed 40stką, która opowiadała mi o serwerze dla dorosłych po angielsku, dla dorosłych= bez dzieci, a nie nastawionego na seksy.
Nie mam do niej kontaktu, a wszystkie serwery które googluję są albo puste, albo są tam dzieciaki/jest martwo ze względu na "przyjazną" atmosferę.
Gdzie i jak szukać serwerów "dla dorosłych"(bez dzieci).
Czym się kierować przy odsiewaniu wyników?
Nie jestem zaawansowany w MC, od chłop chce pograć z ludźmi w podobny wieku, 30/40+, pogadać po angielsku, tyle.
Dzięki
źródło: comment_1669213705R2JlllgzuzeWnKjh4dLItj.jpg
Pobierz