Wpis z mikrobloga

Szkoda mi Milika. Czy to juve czy kadra to jest traktowany trochę po macoszemu jako ten drugi a zazwyczaj jak wchodzi do gry to coś się dzieje i gra rusza a on robi swoją robotę. Ludzie nadal rozpamiętują chybione b---y sprzed kilku lat a lewy może z----c i każdy wybacza. #mecz #mundial
lsrrdc - Szkoda mi Milika. Czy to juve czy kadra to jest traktowany trochę po macosze...

źródło: comment_166917157483tZF0eQ3Aaoy6t9yORXTf.jpg

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lsrrdc największy pech Milika dotyczący reprezentacji to że nie gramy agresywnie na dwóch napastników, lewonożny napastnik z jego potencjałem byłby idealny do każdej grającej ofensywnie reprezentacji
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@lsrrdc: Już go tak nie żałuj. Im mniej go widać tym lepiej. Nawet Krycha woli w-----ć piłkę gdzieś daleko na pustynię niż mu podać.
  • Odpowiedz
No bo powinnismy grać lewy-milik a za nimi zielu, a nie k---a czarna dziura tak jak obecnie. Jak trzeba mocniej to wjeżdża milik-lewy-piątek - raz tak zagraliśmy z węgrami to strzelili dwa gole w kilka minut i Węgrzy nie wiedzieli gdzie s--------ć.
  • Odpowiedz
@pilnapotrzeba: @koniecswiatajestbliski: Bo nie jest, k---a, napastnikiem, który ma ładować gole, jest drugim napastnikiem, chłop, który robi miejsce, zabiera się z piłka, kreuje sytuacje. Milik to jeden z najinteligentniejszych zawodnikow w kadrze.

Pisałem komentarze w tym stylu tysiąc razy i będę pisał i kolejne. Muszę zrobić chyba jakaś kompilacje zagrań Milika, żeby wytłumaczyć kanapowcom, co on tak naprawdę potrafi.
  • Odpowiedz
Wszystkie jego mecze w kadrze gdzie zaczynał od 1 minuty z lewym były raczej daremne, najlepiej sprawdza się jako zmiennik bo faktycznie coś się wtedy rusza w grze
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@lsrrdc: przecież on nie zrobił nic dla kadry od 6 lat. Skuteczność jako napastnik jest zerowa. Tragicznie podania, gubienie piłki, zerowa skuteczność w czelności strzałów

@SerTrapistow: bo od 4 lat gramy jednym napastnikiem, a wcześniej miał kontuzje.
  • Odpowiedz