Aktywne Wpisy
WlochMokry92 +29
Auto za 35tys. Złotych, a tu taka wiadomość od sprzedającej. Za taki hajs nikt nie kupi kota w worku, ale typiara za pewne szuka jelenia. Co myślicie? #motoryzacja
źródło: 1000004746
Pobierz
Kenteris +280
Jakkolwiek żałośnie by to nie brzmiało, to fajnie, że jesteście. I fajnie, że są igrzyska. Przechodzę teraz przez najgorszy czas w całym moim życiu i kurczowo chwytam się wszystkiego, co pozwala mi zająć myśli i choć na chwilę odwrócić uwagę od tego co zalega mi w sercu. Igrzyska, a zwłaszcza przebywanie tutaj, czytanie waszych komentarzy, pisanie swoich - ratuje mnie i sprawia, że potrafię się uśmiechać. Także dzięki Wam. Dzięki też Kacperkowi,

Czy warto uzyskać uprawnienia Inspektora Ochrony Danych Osobowych lub Inspektora BHP? Dlaczego (nie)?
#pytanie #bhp #iod #iodo #rodo #gdpr #praca #pracbaza
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #637d2cc1717b0f021d555a6e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
W fabryce odradzam, może fajnie jak na b2b pracujesz dla 10 biur i praca ogranicza się do puszczenia szkolenia bhp codziennie dla innej grupy nowych pracowników (no chyba że coś się s-------i, wtedy już nie jest tak fajnie)
Drugie pytanie: czy warto być inspektorem ochrony danych osobowych,
@AnonimoweMirkoWyznania: no ja się odnosiłem do IODa, sam jestem i dostaję hajs za nicnierobienie, bo zgodnie z ustawą za nic nie odpowiadam, cała odpowiedzialność jest na kierowniku, ja tylko "doradzam i opiniuję" ale i tak robią co chcą. Jak przyjdzie do mnie ktoś z mordą że czemu dostaliśmy karę to ja